reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

witajcie dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i jeszce jestem w domku nie zabrał mnie do szpitla powiedzial mi tylko zebym w kazda trase zabierała torbe do to moze nastapic w kazdej chwili moje malenstwo wazy 2950 i mam rozwarcie na 2cm w sobote za tydzien mam jechac na KTG chyba ze nie dotrzymamy dzisiaj sie jakos dziwnie czuje po tym badaniu tak jakos niekomfortowo boli mnie brzuszek na dole podejrzewam ze od tego ze troche mi poprzyciskał ten brzuszek ale tak ogólnie to tylko czekam na znak kiedy wyjdzie

reklama
Ania76 pisze:
Marzenko - super ze maluszek wazy juz 2800:)))) Ja tez bym chciala zeby taka wage osiagnelo moje malenstwo.
Ja wazylam 2800 jak sie urodzialm.

A ja i maz po ok. 3500 :( Dlatego lekarzowi sie waga naszej malej nie podobala na usg przy ktorym zaczal podejrzewac hypotrofie.

a ja jestem po wizycie u lekarza i dowiedziałam sie ze:
A) moj synek w ogle nie spieszy sie na swiat
B) wazy w tej chwili około 3800g.....

jesli jesze dwa tygodnie sobie bedzie rosł to ciezko to widze ???

Marzenko - u mnie lekarz ocenial na podst. mojej wagi sprzed ciazy i mojego wzrostu...ja mu mowilam, ze wazylam 2800 jak sie urodzilam a brat 2650 ale o to nie pytal sam...
Trzymaj sie cieplo, bedzie dobrze:")) Bedziesz miala cesarke???
ja dzisiaj ide na usg 4d i dowiem sie ile maluch wazy....

Agusia24
- to ty rzeczywiscie juz niedlugo mozesz sie rozdwoic:)))

agusiaa- to juz niezly gigancik:))))

Wlasnie wrocilam z USG i jestem taka szczesliwa.... :) :) :)
Mateuszek wazy 2600g, wszystkie pozostale wymiary sa prawidlowe, lacznie z narzadami wew i przeplywamiw tetnicy pepowinowej....
Jejkus jak sie ciesze,nie macie pojecia..
Ulozenie podluzne miednicowe niezupelne..takze na pewno cesarka..w poniedzialek na wizycie u gina powinnam juz wiedziec kiedy:)))
az mam lzy w oczach ze szczescia:))))) :) :) :) :)

Bardzo sie ciesze Aniu , naprawde ! A co do cesarki to tez fajnie ze wkrotce bedziesz znala dokladna date, nie ma to jak przygotowanie psychiczne na konkretny termin.

Aniu76 to super że z twoim synkiem wszystko w porządku. :) :) :)
Bardzo jestem ciekawa na kiedy cię umówią. A zdecydowałaś już gdzie rodzisz?

asiu, sumko, Kasiude - ja tez sie tak bardzoooo ciesze... :) :) :) :)
sumko - tam gdzie Ty w sw. zofii,
w poniedzialek ide na wizyte do ordynatora i mam nadzieje ze poda juz termin cesarki i ze przyjmie mnie na pewno.... :)

reklama
Do góry