reklama
No to niezly jest Kubiszon ... wow:-)
Julek przed miesiacem mial 94cm i 15kilo z kawalkiem- czyli tak srednio chyba choc w centylach wychodzilo jakos duzo/wysoko. A przy okazji powiem, ze Zoska przerasta wszelkie tabelki nie tylko wzrostem ale i waga:-)
Julek przed miesiacem mial 94cm i 15kilo z kawalkiem- czyli tak srednio chyba choc w centylach wychodzilo jakos duzo/wysoko. A przy okazji powiem, ze Zoska przerasta wszelkie tabelki nie tylko wzrostem ale i waga:-)
Kasia jak w spodniach i w bluzeczce to na pewno bez wyjdzie mniej my Karola ważylismy w kompletnym ubraniu łaćznie z butami u lekarza - wyszło chyba 14 900 czy jakoś tak,w domu zważyłam wszystko co z niego ściągnęłam na kuchennej wadze i wyszło że na gołego Karola wypada 14100Baśka, serio? Nie wierzę - będę musiała jeszcze raz go zważyćAaa, nie dodałam, że to było w spodniach i bluzeczce ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No to moja Noemi tak samo jak Marysia-prawie identyko :-)
A Michas to naprawde wielki chlopak :-) Chociaz wszystko niedlugo moze sie zmienic...
A Michas to naprawde wielki chlopak :-) Chociaz wszystko niedlugo moze sie zmienic...
reklama
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
95cm a co do wagi coś ponad 15 ale szeroka jest w dupince i zaczynam miec problemy z zakładaniem pampersa hehe.