Ja za to zauważyłam, że Ola zaczęła bardzo mało jeść. Spadła na wadze o dobre pół kg. Nie wiem co robić. Nie chce jesc jedzenia płacze że chce leko ( mleko). Co robić? Dziewczyny ratujcie!!!!!! Robie jej kaszki, cuduje i cuduje....
reklama
NO no Zosienko ;-)
Fredko- nie ma co paikowac..ja tez sie stresowałam, jak mała tylo kasie kasie(kasze kasze) wołała..byłam nawet z ym u lekarza..ale pwoiedział nie przejmowac sie..wszystko ok..waga/wzrost/prawidłowy rozwój/ badania- krew/kał..wiec sie juz nie stersuje..je to co lubi i tyle ile chce..ale bys sie nie martwiła..to podejdz z tym do lekarza o niech CI doradzi co masz zrobic.
Fredko- nie ma co paikowac..ja tez sie stresowałam, jak mała tylo kasie kasie(kasze kasze) wołała..byłam nawet z ym u lekarza..ale pwoiedział nie przejmowac sie..wszystko ok..waga/wzrost/prawidłowy rozwój/ badania- krew/kał..wiec sie juz nie stersuje..je to co lubi i tyle ile chce..ale bys sie nie martwiła..to podejdz z tym do lekarza o niech CI doradzi co masz zrobic.
chyba zrobiłam sie za bardzo wymagająca. Biedna Olusia... Nie wiem, poprostu nie wiem jak ją zniechęcić do butelki z mlekiem. Tylko to by jadła. Nie mam juz siły. Dzisiaj pogadam z nianią coby jej go nie dawała. Bardzo się martwię jak Oleńka da sobie radę w przedszkolu. Oj bardzo......
A my po spóźnionym bilansie dwulatka (bo przychodnia sie remontowała), no i wszystko ok. Najbardziej się cieszę z wagi, bo bałam się, że Wojciaszek za ciężki i że jeszcze będę musiała mu ograniczać jedzenie. A on tak uwielbia jeść. Waży 14,5 kg, czyli poniżej 75 centyla (pierwszy raz od urodzenia tak niski centyl!). Wzrost 87, czyli 25 centyl. Malutki i okrąglutki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mój Wojtek też urósł widze po ubraniach - ale metra jeszcze nie przekroczył
reklama