reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga Naszych dzieci

reklama
:-) kasia pocieszylas mnie bo ja juz myslalam ze diiana to jakas kruszynka a tu widze ze filipek tez nie jest za duzy :-)
Diana na dzien 3.07 wazyla 4700 musze dodac ze jej kuzyn urodzony 22.06 wazyl 4500:szok::szok::szok: to mnie tak zmylilo ;-)

5300 gratulacje:)
moja mala ma prawie dwa miesiace i jeszcze tyle nie wazy a i tak nam sie wydaje juz duza:)

krystyna Gucio ma 2miesiace i tez jeszcze 5kg nie wazy:tak: tak go sobie dzisiaj na brzuszku polozylam to nie potrafie sobie wyobrazic gdzie by sie tam zmiescil taki duzy :-D nie mowiac juz nic o samym porodzie :tak: marzeniak wielki szacuneczek :tak: takiego klopsika urodzic ;-)gratulacje !!!

Jagódka też pięknie przybiera na wadze :tak::-):-):-)
urodzeniowa - 3650g
przy wypisie - 3560 g
w dniu ukończenia 1 miesiąca - 4820 g (1260g więcej)
dzisiaj, czyli 1m-c 15d - 5330 g (510 g więcej):-D:-D:-D

reklama
marzeniak - z uwagi na fakt, iz moje Dziecie osiaglo wage Twojego syneczka - jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem dla Twojej osoby. O wielkosci podziwu nie wspomne:tak::-) Toz to na rekach jest co odczuc (jak sie tak dzieciatko trzyma), a co to dopiero nosic w brzusiu - JESTES WIELKA!!!

Czekam na Twoj opis porodu, wraz z pozostalymi wymiarami Synka :happy2: Pozdrawiam cieplutko

Do góry