reklama
:-) kasia pocieszylas mnie bo ja juz myslalam ze diiana to jakas kruszynka a tu widze ze filipek tez nie jest za duzy :-)
Diana na dzien 3.07 wazyla 4700 musze dodac ze jej kuzyn urodzony 22.06 wazyl 4500 to mnie tak zmylilo ;-)
Diana na dzien 3.07 wazyla 4700 musze dodac ze jej kuzyn urodzony 22.06 wazyl 4500 to mnie tak zmylilo ;-)
slonkoonline
Mama Juleczki
Urodzeniowa 5300?! Ozesz ty orzeszku! Ale kolos! Gratuluje...Mój synuś też przybrał sporo i waży już 6800 :-) Waga urodzeniowa to 5300.
A on SN sie urodzil, czy CC? Matko jedyno, ale zes sobie syneczka uchowala w brzuchu!
krystyna 30
Majowe mamy'09
5300 gratulacje
moja mala ma prawie dwa miesiace i jeszcze tyle nie wazy a i tak nam sie wydaje juz duza
moja mala ma prawie dwa miesiace i jeszcze tyle nie wazy a i tak nam sie wydaje juz duza
malinka009
Fanka BB :)
krystyna Gucio ma 2miesiace i tez jeszcze 5kg nie wazy tak go sobie dzisiaj na brzuszku polozylam to nie potrafie sobie wyobrazic gdzie by sie tam zmiescil taki duzy nie mowiac juz nic o samym porodzie marzeniak wielki szacuneczek takiego klopsika urodzic ;-)gratulacje !!!
reklama
marzeniak - z uwagi na fakt, iz moje Dziecie osiaglo wage Twojego syneczka - jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem dla Twojej osoby. O wielkosci podziwu nie wspomne:-) Toz to na rekach jest co odczuc (jak sie tak dzieciatko trzyma), a co to dopiero nosic w brzusiu - JESTES WIELKA!!!
Czekam na Twoj opis porodu, wraz z pozostalymi wymiarami Synka Pozdrawiam cieplutko
Czekam na Twoj opis porodu, wraz z pozostalymi wymiarami Synka Pozdrawiam cieplutko