reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga Naszych dzieci

reklama
:-) kasia pocieszylas mnie bo ja juz myslalam ze diiana to jakas kruszynka a tu widze ze filipek tez nie jest za duzy :-)
Diana na dzien 3.07 wazyla 4700 musze dodac ze jej kuzyn urodzony 22.06 wazyl 4500:szok::szok::szok: to mnie tak zmylilo ;-)

5300 gratulacje:)
moja mala ma prawie dwa miesiace i jeszcze tyle nie wazy a i tak nam sie wydaje juz duza:)

krystyna Gucio ma 2miesiace i tez jeszcze 5kg nie wazy:tak: tak go sobie dzisiaj na brzuszku polozylam to nie potrafie sobie wyobrazic gdzie by sie tam zmiescil taki duzy :-D nie mowiac juz nic o samym porodzie :tak: marzeniak wielki szacuneczek :tak: takiego klopsika urodzic ;-)gratulacje !!!

Jagódka też pięknie przybiera na wadze :tak::-):-):-)
urodzeniowa - 3650g
przy wypisie - 3560 g
w dniu ukończenia 1 miesiąca - 4820 g (1260g więcej)
dzisiaj, czyli 1m-c 15d - 5330 g (510 g więcej):-D:-D:-D

reklama
marzeniak - z uwagi na fakt, iz moje Dziecie osiaglo wage Twojego syneczka - jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem dla Twojej osoby. O wielkosci podziwu nie wspomne:tak::-) Toz to na rekach jest co odczuc (jak sie tak dzieciatko trzyma), a co to dopiero nosic w brzusiu - JESTES WIELKA!!!

Czekam na Twoj opis porodu, wraz z pozostalymi wymiarami Synka :happy2: Pozdrawiam cieplutko

Do góry