reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
gunia moja Kiniuśka na 10dni przed skończeniem 5 miechów 8950g i 64,5cm
abryzka łeb w łeb nasze dzieciaczki idą w końcu z tego samego dnia są:)a ile ma wzrostu???

Tak Toola nasz Alek sie w nas wrodził bo jestesmy niewysocy i raczej drobnej budowy...choc do chudzielcow tez nie nalezymy...Ale wiecie...ja sie urodziłam z wagą 3800 a moj maz praktycznie tak jak Alek wazył przy urodzeniu 2850 i długosci tez tyle miał wiec to poprostu cały tatul ,heh!
A i gratulowac wszystkich kluseczkow :)

Biedronka, Jakub ma 74cm. Długas po tatusiu :-) Piotrek miał pełno wałeczków, a on praktycznie nie może się poszczycić oponkami :-)

dziś mała była ważona i wazy 7050 gram czyli od piątku przybyła 50 gram :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) prosze jakie mam pomiary!!!! co5 dni hehe

reklama
Kurcze niezłe macie klocuszki!
Jak to jest z tym podwajaniem wagi? To nie są ważne centyle?
Nie załamujcie mnie, bo Ania za tedzień skończy 5 miesięcy i na pewno do tego czasu mie podwoji swojej wagi urodzeniowej.
W piątek ważyła 6400g, a jak się urodziła to miała 4080g, więc jeszcze jej sporo brakuje!

Do góry