reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

kasiaczek Bartuś bardzo ładnie waży. Gratuluje tłustego mleczka ;-)
gunia twoja Agusia też tylko na twoim mleczku i super ma wagę. Ślicznie :-)
kate akurat to mojej też byś czasem nie utrzymała. Małe to jest, ale silnie jak diabli :-) Zresztą Karolinka to samo. Chudzinka jak nie wiem, ale siłę to ma ;-)
angie no na pewno mają to posturę nasze dzieciaczki po nas. Nic tylko się cieszyć :-)

reklama
Trini ale tu nie chodzi o samą wagę tylko o jej przyrost. Skoro np Ania jest na 50 centylu i tak jest cały czas to znaczy ze jest ok - ty jesteś drobna i ona też pewnie bedzie - ale gdyby nagle ci spadął na 10 centyl czli o dwa w dół to tez byś się zaczęła martwić, nie???
Ewe - włąśnie - moze zacznę ją dokarmiać po prostu??? Poczekam aż mój poediatra powróci z urlopowania sie i jeszcze sie wstrzymam ten tydzień. Podejde do przyodni i zważe mała i zobacze ja przybrała przez ten tydzień - a kupy ma juz ładn wie czobaczymy - moze to była wina biegunki.

reklama
Do góry