reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

moja Kruszynka ma 6740 to znaczy ze od zeszlego tygodnia przybrala 120, ale polozna jest nadal niezadowolona bo za malo przybrala przez caly ostatni miesiac i znow za 2 tygodnie idziemy na kontrole.

:sick:

reklama
heksula zięciu nadal chory bidul i znowu nici ze szczepienia i wazenia
oj cos licho słucha bo juz było lepiej a teraz taki gesty katarek i suchy kaszelek
Lilith a podajesz d3?

supe sie rozwijaaj,ja czekam na przyszly piatek aby mal zwazyc,obstawim ze juz przeszla 7kg
Lilith moja tez tak nozki wyciaga,lubi sie prezyc,a zeberka mojej nie wystaja przy kapieli,ma brzusi,a rzeberek nie znac
A dzis Natka zaczela pryzkac i robic prrrr,az wszystko pluje i przytym sie smieje,bawi sie jezykiem,a jak raczki ma w buzi to tak rowno rozne sylaby wymawia ze mam taki ubaw,do paru dni cwiczymy turlanie,to slyszalm,ze pomaga wlasnie aby dziecko powoli sie obracalo na brzuszek,podobalo jej sie bardzo:tak:

toola nic się nie martw wagą małej. Na pewno jest ok, a ta służba zdrowia to czasami przesadza, jak nie w jedną stronę to w drugą ;-) Grunt, że przybiera a nie spada. To jest najważniejsze.

dzięki dziewczny, jak za 2 tygodnie bedzie dobrze to odetchnę z ulgą, na razie mam polecone lepiej się odżywiać więc wybieram się do sklepu na jakieś super-zdrowe zakupy

dzięki Abryz ale on chyba nie klopsik, jeszcze nie podwoił swojej masy urodzeniowej, chyba tak jak Nadia wdał sie w tatusia i będzie szczupły
zapomniałam napisać ze ma 66cm długości

reklama
Do góry