reklama
Głuszek ja kupiłam ustnik do butelki aventu i tak daje małej mleczko, narazie nic nie śmierdzi przed chwilą wąchałam :-) . Powiem Ci że potrafi za jednym razem wypić nawet 160 ml, a to duży sukces jak dla niej
Głuszku na początku dawałam swoje, potem spróbowałam dać sztuczne i też pluła dalej niż widziała. Na szczęście uwielbia banany więc zawsze do sztucznego dodajemy troszkę kaszki bananowej, tak dla smaku. Mleko dalej ma wodnistą konsystencję i tylko takie jej smakuje :-)
kurcze, a ja sie cieszyłam, że mała się przyssała do butelki... przyssała się owszem, ciamkała smoczek przez pół godziny, ale kurcze blade nic nie wypiła trzymała butlę mocno, ja próbowałam zabrać przytrzymywała buźką, więc myślałam że coś dzisiaj wypije - wczoraj to się w ogóle cieszyłam, że dała sobie wcisnąć do buzi - i nic nie zjadła... no to jak mam ją utuczyć jak nie je? :sick: jak ją przekonać żeby ciągnęła a nie tylko cmokała? może dziurkę większą w smoczku zrobić? ratunku!!!
zmieszałąm dziś kaszkę malinowa z tym pieprzonym Bebiloem i dalej śmierdzi skarpetą!!! Kropecka twój mały chyba pije to mleczko. Jak to zrobiłaś????
Kurde ja sie zaczęłam zastanawiać czy ono nie jest normalnie trujace - tak strszanie smierdzi - Abryz jak ty mozesz to pic wogółe???? Gosiek ty tez chyba pijesz to mleko??. Boże czy tylko ja jestem taka rozwydrzona hrabiana co ma dziwny węch???????????
Kurde ja sie zaczęłam zastanawiać czy ono nie jest normalnie trujace - tak strszanie smierdzi - Abryz jak ty mozesz to pic wogółe???? Gosiek ty tez chyba pijesz to mleko??. Boże czy tylko ja jestem taka rozwydrzona hrabiana co ma dziwny węch???????????
reklama