Maxin ja wiem ze z niekapka nie mozna mleka itd.ja malej daje ze smoczka specjalnego do kaszki z takim krzyzykiem ale wiesz ostatnio sie wkorzylam i odcielam mu glowke hihi i tak sobie szybciej to wydulkala
a kaszka gestnieje i po minucie miejw iecej jest idealna.
A 120 ml to nie jest malo!! szczegolnie ze kaszka jest bardziej sycaca!
Angie mi sie wydaje ze to nie az tak malo!ale wiesz co do lyzeczki to moja tez na poczatku beee bo pamietam jaks ie wa zalilam i robilam tak...jdnego dnia jadla nie ladnie to nastepnego nie dawalam i tak w kolko aby nic na sile.i dawalam pierw takie smaczniejsze rzeczy i jak odrazu to polykala i robilal mamumamu mamu itakie tam rozne to wiedzialam ze sie nauczy.skuc go czyms! Moja uwielbia np banany albo daj jabuszko z malinkami
a kaszka gestnieje i po minucie miejw iecej jest idealna.
A 120 ml to nie jest malo!! szczegolnie ze kaszka jest bardziej sycaca!
Angie mi sie wydaje ze to nie az tak malo!ale wiesz co do lyzeczki to moja tez na poczatku beee bo pamietam jaks ie wa zalilam i robilam tak...jdnego dnia jadla nie ladnie to nastepnego nie dawalam i tak w kolko aby nic na sile.i dawalam pierw takie smaczniejsze rzeczy i jak odrazu to polykala i robilal mamumamu mamu itakie tam rozne to wiedzialam ze sie nauczy.skuc go czyms! Moja uwielbia np banany albo daj jabuszko z malinkami