reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
No wiec dzis bylismy na szczepieniu i malutka wazy 5800 :) w ciagu 9 dni przybrala az 400g:):)

A wasze dzieci widze szybciej przybieraja na masie:)ladnie rosna:)

No ale i tak wydaje mis ie ze to malo troszke...z tego co widze to wasze dzieciatka szybciej przybieraja na wadze...w dodatku moja je teraz co 4 godziny juz 180!!!

kropecka pięknie Wiktor przybiera :) :) po Bebilonie pepti bedzie lepiej Nadia piła to 1,5 roku

Lilith o nic sie nie martw wazne ze przybiera i rosnie :)

Dziewczyny juz gdzies to pisalam ale ponowie pytanie bo nie wiem kogo sie mam poradzic...mam przejsc z mala na 2 mleko...teraz dostaje Bebilon Ar - ma klopoty z ulewaniem.Ale nie ma chyba AR 2 ...a nawet jak jest to Bebilon nie podchodzi jej za bardzo i ma po nich papowate kupy okrutnie...wczesniej jadla Nan ale zas po nim miala zatwardzenie...Sprawdzalam i jest bebiko Omneo chyba i ono jest min na ulewanie i tez zawiera priobiotyki.Ponoc tez Humana to dobra firma a o Hipp jesli chodzi o mleko nie mam pojecia...Lekarz mowil ze moge tez dac najwyzej zwykly bebilon i zagescic kleikiem ale nie wiem jak to dokladnie zrobic...- moze ktoras z was pomoze? albo tez kupic odrazu mleko z dodatkiem kleiku...no i juz nie mam pojecia co teraz....
kazal juz wprowadzic soczki a jak mu pow ze mala wypija i tak juz 180-200 ml to nie mogl uwierzyc:)

Lilith - sprawdz czy jest enfamil ar 2, bo 1 na pewno jest. A na ulewanie tez slyszalam o zageszczaniu i poradzilam to trini - ona wie jak to robic.

reklama
Do góry