reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
gunia heksa agatatje pięknie przybierają wasze dzieciątka

heksula wszystko bedzie dobrze juz jest poprawa a to duzy postęp

Heksa dobrze ze juz sie porawilo!!!!!Juz niedlugo bedzie calkowicie ok!

A HAfsa!
waga ur 3,1kg
wyjsciowa 2, 8kg
3mies- 7kg!!!!!!!!!!w pt idziemy na wazenie i szczepionke stawim ze bedzie miala 8kg

No to teraz czytając wasze posty naprawdę jestem zmartwiona wagą mojej małej kluseczki :( Ona jeszcze 5kg nie ma :( :( :(
Poszłam za radą a+t+? i dodaję jej do mleczka kaszki ryżowej, bo ostatnio nawet zaczęła mniej jeść i przy Alusi taka mała się wydawała, a różnica wieku nie jest duża... Zobaczymy jakie będą efekty...
Wasze bobaski pięknie rosną :) Gratuluje mamusiom cyckowym takiego mleczka ;)

reklama
Do góry