reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
No to mój dziś zaskoczył panią doktor. Poprosiłam o zważenie i wyszło 7,6 kg. Klusek mi rośnie :D

Agusia, Abryz no faktycznie kluseczki macie :D Gosiek, Abryz Wasi chłopcy nawet zaczynali od podobnej wagi 4 kg :) A my ważymy sie jutro :D

Dobrze, że Jakuba nie trzeba nosić i w kryzysowych momentach zadowala się moimi kolanami lub brzuchem. Mój kręgosłup wystarczająco już był obciążony i ciągle mi dokucza.

abryz - ja swojego oduczam noszenia na rączkach - mój kręgosłup się powoli nie wyrabia :( - a jak pójdę do pracy to moja mam tym bardziej sobie nie poradzi - a więc ćwiczymi brzuszki ;D ( których on nie lubi) - siedzimy na kolankach na łóżku i na siedzaczku

nono to czyba jednak bezie na rękach noczona i w potęznycz barkach tulona ta moja Natala
Viking rośnie super ;D
Agisia Abryz wasi chlopcy to taz silni mocarze rosną i to dzieki mamausinym cycuniom

A my dziś byłyśmy na pobraniu krwi jutro wyniki i wizyta dowiemy sie co i jak.
pani pobierając krew Natali powiedziała ze ma rzadką wiecie coś na ten temat?

ale klasa rosną chłopaki!!!!!!!!!!!!
i dziewczyny też niczego sobie a moja jest taka cięzka że mi cąły kregosłup chyba dziś pękł

reklama
jej a ja myslalam ze oja to klocek:) ale jak mam ja w chescie to na szczescie nic nie czuje:) i8 ciesze sie ze zmieniaja sie jej juz proporcje:)

Do góry