reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Nasz mały dzis zwazony na tej naszej wadze, ktora co chwila inna wage pokazuje no ale Pi razy drzwi pokazała: 7.600 a mierzony centymetrem tak troche wyprostowany ok.70 cm.

Wiecie co ja się normalnie przeraziłam tą wagą POli- szooook:szok: Przez ostatni miesiąc przytyła 1kg!!!!! - to stanowczo za dużo.
Chyba jej jakoś muszę ograniczyć jedzenie- to znaczy mleko, bo ona prawie nic innego nie je. Zawsze była na 50 centylu, a teraz jest na 90!!!!!!!!

Kasiunka, zacznie się więcej ruszać, to zrzuci. Widzę po Kubełku, że się robi coraz szczuplejszy przez te jego akrobacje, mimo że dużo więcej je. Zmuś Polinezję trochę do ruszania, poturlaj ją, poobracaj. Może ją zachęcisz do ruchu :-)

kasiunka zawsze to jakiś ruch ;-)
Mnie się wydaje, że nasza Ania ostatnio zaokrągliła się. Muszę z nią wejść na wagę :tak: ale tak czy siak na pewno jest najlżejszą majową kruszynką :-)

reklama
Do góry