reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maluchów

Widzę że nie tylko jak tak "ładnie" przybieram na wadze:-D
U mnie na wczorajszej wizycie +7,5 kg..... W sumie nie byłoby tragedii gdyby nie to że zaczynałam już z nadwagą:szok:
Trudno, dieta będzie po porodzie:-)

reklama
Dzisiaj rano weszłam na wagę i jestem zadowolona bo przez tydzien nie przytyłam :-D:-D:-D
swoja droga ja zawsze patrze na swoja wage w domu bez ciuchow bo ta u lekarza zawsze więcej wskazuje przez ciuchy a tak jak wchodze i widze chociazby pól kilo mniej samopoczucie lepsze zawsze :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dzisiaj rano weszłam na wagę i jestem zadowolona bo przez tydzien nie przytyłam :-D:-D:-D
swoja droga ja zawsze patrze na swoja wage w domu bez ciuchow bo ta u lekarza zawsze więcej wskazuje przez ciuchy a tak jak wchodze i widze chociazby pól kilo mniej samopoczucie lepsze zawsze :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ja tez tak samo,zawsze waze sie na jednej w domu i wtedy moge porownac ,bo tak to na kazdej inaczej:)

moja waga z dzisiejszej wizyty 49600 czyli prawie 8 na plusie z czym ponad 2 kg w ciagu miesiaca..hmm..ginek powiedzial ze mam mniej jesc hehehe...
synek wazy 520gr i mierzy 23cm:))

ja nie wiem jak to robicie???????u mnie prawie 12!!!!!!i to ponad 1 kg przez ostatni tydzien!a mi sie wydaje,ze ja nie jem duzo wiecej jak przed ciaza!moze wiecej owocow, ale to ze wzgledu na witaminki!zaczyna mnie to martwic!ja tyje z powietrza!a co bedzie dalej?

reklama
Ja 4,5 kg na plusie i mam wrażenie, że to za dużo. :| Maluch - patrząc na OM - jest o dwa tygodnie za duży. :) Waży już 630g. :)

Do góry