reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

W czasie miesiąca +2,3 kg czyli w końcu +1kg w porównaniu do stanu przed ciąży :-) coś czuje, że teraz to już szybko będzie szło w góre :-D

reklama
Mam kolejne pytanko
Wiem , że to roznie bywa ale czy w III trymestrze brzuchol dużo rosnie ?
chodzi mi na ile przez ostatnie 3 miesiace moze nabrac objętości , że tak powiem

ojej! a u mnie cos strasznego, poczatek 23 tyg. i tez juz 9 kg na plusie!!!!!!!z czego 4 kg, w ciagu 4 miesiaca, teraz jakby sie lekko uspokoilo!a brzuszek niewielki!

reklama
Calineczko jak u mnie to urósł podwójnie:dry::sorry:ale z tego co pamiętam to ty z tych drobniaczków więc raczej takiego balona nie będziesz miała!!:tak:
Emilia ale twój robaczek rośnie jak na drożdżach:-D moja mała(mam nadzieję,że nic jej nie wyrosło między nóżkami) niecałe 600!:happy2:

Do góry