Sapik3
Zaciekawiona BB
Ja od początku przytyłam jak narazie z dwa kilo mój maluszek za to waży juz 500g i mierzy 22cm wiec jest dobrze mam nadzieje ze taki przyrost wagi utrymam bo potem bedzie cieżko a jestem w 23tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula jesli masz niedoczynność tarczycy pod kontrola to nie powinnas juz przybierać na wadze. Wiem co mówie , bo mam za soba walkę z tym paskudztwem. Niedoczynnośc wyszła mi w 1. ciazy i wszystko sie zmieniło, leki bede brac juz do konca zycia. Ale dziecko jest OK i z nim takze. A ja dostałam przykazanie nie przytyć! wiec ograniczanie słodkości i duzo warzyw i owoce nie-słodkie.
Kasiona, dziwny ten Twój lekarz..10 kg przy Maluszkach to ma być dużo??? ja mam 9 do przodu i to ja z obawą wchodziłam na wagę a moja ginka mówi, że jak najbardziej oki.. :-) najwięcej w cyckach i brzuszku :-))))24 tydzień 10 kg na plusie, lekarz powiedział ze za duzo jem albo cukrzyca, dobilo mnie to