reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

ja też już mam ponad 10 kg na plusie a jutro zaczynam 28tydzień jem więcej niż przed ciążą ale żeby tak od razu szybko tyć nie wiem ciężko będzie wrócić do swojej figurki po porodzie coś widzę

reklama
U mnie na plusie około 6 kg.Wczoraj ginka po wypisaniu skierowania do szpitala odpuściła mi wazenie bo jak stwierdziła darujemy sobie dzisiaj....ważę około 64kg a dzidzia zaledwie 560g;-)

Ja się nie katuję i nie stresuję. Chociaż mam w domu wagę, ukryłam ją wysoko w szafie, żeby mnie nie kusiła. Ważę się tylko na wizytach - mniej stresu ;-)

ja wagi nie posiadam wiec co wizyte mam mały stresik :) wczoraj byłam u gin kolejne 2 kg na plusie czyli juz 7 do przodu.... a niunia wazy 800 hmmm dupka rosnie :(

Na ostatniej wizycie miałam 86,5 kg do końca ciąży pewnie dobije do 90 jak nic, a może wyżej :zawstydzona/y: ale postanowiłam się nie przejmować :-) nie obiadam się za dziesięciu, regularnie ćwiczę bo spacery z psem to i przyjemność i ćwiczenie, więc te dodatkowe kila to tylko znak że dzidzia rośnie i ma się dobrze a to jest teraz najważniejsze. Dodam że przed ciążą ważyłam 85 kg, potem schudłam....i raczej będę już tylko rosnąć w szerz ;-)

reklama
Ja dzisiaj na 25 tc 1 d - 4 kg do przodu. Czyli od 2 tygodni ubyło mi 2 kg, bo było już 6 kg do przodu. Jednak dietka działa i cukry od dzisiaj regularnie ważone i na diecie są wzorcowe, czyli jest jak ma być :-) W środę pomierzymy malutką, 25 maja ważyła ok 600 gr to był 23 tc. Warto sobie tu napisac nasze i dzidzi wymiary, będziemy później miały własną podglądówkę ;-)

Do góry