reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Najwazniejsze, ze dziecko bylo zdrowe, ladnie sie rozwijalo, zeby bylo pogodne i roslo miarowo - niewazne ile wazy :-)
Oj Karoo, musi byc ciezko wnosic po schodach taki maly klocuszek :-)
Siluniu, a moze jakies nowe zdjatko rosnacego brzusia? :-) Plisssss
Oj Karoo, musi byc ciezko wnosic po schodach taki maly klocuszek :-)
Siluniu, a moze jakies nowe zdjatko rosnacego brzusia? :-) Plisssss
Mi się również wydaje, że Wiktorka schudła. Tzn. chyba się wyciągnęła na długość bo wygląda jakby miała brzuszek mniejszy, a zawsze miała taka pokaźną piłeczkę. Waży coś ok 11, 6 kg. Teraz jak biega to już nie przybiera tak jak kiedyś.
Z jednej strony ciesze sie, ze mala narazie tyle wazy bo latwiej mi ja wyciagac lub podnosic ( co niestety staje sie dla mnie coraz trudniejsze,zwzywszy na rosnacy brzuch) , a z drugiej chcialbym aby miala dobra wage i apetyt
no właśnie!!! to samo u nas.... z jednej strony fajnie, że nie waży za wiele, ale z drugiej...ile by dała,żeby w końcu nabrała apetytu....
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Nie jest zle Ewus, nic sie nie martw :-) Ja wazylam tez tyle w wieku Julki, a teraz ze mnie calkiem postawna baba ;-):-)stan z dnia dzisiejszego - 8800
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Waga i wzrost z wtorku: 13,200, wzrost 82 cm. Od ostatniego pomiaru urosla o 5 cm (niecale dwa miesiace...) i przybrala 350 gramow. Tez w dwa miesiace, wiec nareszcie zwolnila, i tym razem nawet zaczela sie miescic w siatce centylowej ;-)
reklama
zmierzyłam w końcu dzisiaj Alkę, 83 cm, więc wcale nie jest jakaś długaśna, waży pewnie troszkę ponad 12 kg, bo ostatnio było równe 12... muszę Wam powiedzieć, ze u mnie problem noszenia na rękach nie istnieje, Alka chodzi po schodach tam i z powrotem, na 4 piętro do mojej mamy też wejdzie i zejdzie oczywiście za rączkę, chociaż w domu próbuje na dupce zjeżdżać
Podziel się: