reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga malenstw

Jagoda wazy kolo 13 kilo - 3 tygodnie temu miala 12.850... Wole nie komentowac przymusu noszenia jej niekiedy zwlaszcza po schodach....

reklama
Najwazniejsze, ze dziecko bylo zdrowe, ladnie sie rozwijalo, zeby bylo pogodne i roslo miarowo - niewazne ile wazy :tak::-)

Oj Karoo, musi byc ciezko wnosic po schodach taki maly klocuszek :baffled::-)

Siluniu, a moze jakies nowe zdjatko rosnacego brzusia? :-) Plisssss :sorry2:

Mi się również wydaje, że Wiktorka schudła. Tzn. chyba się wyciągnęła na długość bo wygląda jakby miała brzuszek mniejszy, a zawsze miała taka pokaźną piłeczkę:-D. Waży coś ok 11, 6 kg. Teraz jak biega to już nie przybiera tak jak kiedyś:tak:.

Z jednej strony ciesze sie, ze mala narazie tyle wazy bo latwiej mi ja wyciagac lub podnosic ( co niestety staje sie dla mnie coraz trudniejsze,zwzywszy na rosnacy brzuch) , a z drugiej chcialbym aby miala dobra wage i apetyt

no właśnie!!! to samo u nas.... z jednej strony fajnie, że nie waży za wiele, ale z drugiej...ile by dała,żeby w końcu nabrała apetytu....

Waga i wzrost z wtorku: 13,200, wzrost 82 cm. Od ostatniego pomiaru urosla o 5 cm (niecale dwa miesiace...) i przybrala 350 gramow. Tez w dwa miesiace, wiec nareszcie zwolnila, i tym razem nawet zaczela sie miescic w siatce centylowej ;-)

reklama
zmierzyłam w końcu dzisiaj Alkę, 83 cm, więc wcale nie jest jakaś długaśna, waży pewnie troszkę ponad 12 kg, bo ostatnio było równe 12... muszę Wam powiedzieć, ze u mnie problem noszenia na rękach nie istnieje, Alka chodzi po schodach tam i z powrotem, na 4 piętro do mojej mamy też wejdzie i zejdzie oczywiście za rączkę, chociaż w domu próbuje na dupce zjeżdżać:-p

Do góry