reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga malenstw

Karoo, Bedyta, ale Wam dziewuchy rosna :tak::-)
Tez musze skoczyc do osrodka zwazyc i zmierzyc Sare, bo w domu na miarce sciennej wychodzi, ze ma 82 cm, ale chcialbym to sprawdzic :-) A wagi sie nie dorobilam :-p

reklama
Pat z 4 stycznia 2008
waga 10.89 kg (40 centyl :-()
wzrost 86 cm (95 centyl)
obwod glowy 49 cm

Bedyta no chudy jak Patyk ten nasz Patryk, a wsuwa za dwoch... ja nie wiem ... moze mu sie to po kosciach rozchodzi...zreszta F tez jest chudy jak patyk ale za to wzrostu mu nie brakuje... a Pat to caly tatus.

To ja dla porzadku tez sie tu wpisze:

waga 11 160 kg
wzrost 81 cm
glowka 48 cm

nastepna wizyta u lekarza - bilans dwulatka ( ale powaznie i dorosle to brzmi ;-))

Wama, jeszcze Pat nabierze cialka :-);-) Dont' worry :-) Wazne, ze zdrowiutki i ladnie rosnie :-)

Ipanema, bilans dwulatka rzeczywiscie brzmi juz tak powaznie - jak ten czas leci! :szok:

Ewus to ze Julcia chudziutka to ja sie nie dziwie, wystarczy spojrzec na Ciebie, no i po zdjeciach P tez sie jakos specjalnie gruby nie wydaje;-).

Sandra no w sumie sie nie martwie ale dobrze by bylo zeby Pat chociaz sie w 50-tym utrzymywal, a teraz zlecial na 40-ty centyl.

Ipanema Twoj Mateuszek slicznie wazy i tez wysoki chlopak rosnie. U nas nastepna wizyta na 18 miesiecy chyba jest. Teraz na tej co bylam to na 15.

witajcie!
jutro idziemy na szczepienie wiec dokladnie dowiem sie ile mala wazy ale jak wazylam ja w domu to wyszlo 11kg, a wzrost 86 cm

reklama
Do góry