reklama
Nocka alez masz wysoka corcie. Ja myslalam ze moj chlopczyk wysoki, a tu prosze jaka modelka rosnie.
hehe ten wzrost to chyba ma po tacie (mąż ma ok 197cm ). Twoj synek tez maly nie jest
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Nocka, modelka Ci z corci rosnie No ale wzrost tatusia imponujacy to nie ma sie co dziwic :-)witajcie!
jutro idziemy na szczepienie wiec dokladnie dowiem sie ile mala wazy ale jak wazylam ja w domu to wyszlo 11kg, a wzrost 86 cm
Nocka to jak sie z mezem w tlumie pogubicie to nie masz problemow ze znalezieniem go przynajmniej.;-)
jak sie gubimy np w sklepie to podnosze reke i on mnie szuka
w poniedzialek mala byla na szczepieniu i cos mi schudla moja dziewczyna bo wazy tylko 10,5 kg...mysle ze to od biegania, bo ona nie potrafi w miejscu usiedziec 5 minut. Wzrost tak jak pisalam-86cm.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to Oliwka jest jeszcze zgrabniejsza niz byla ;-):-)w poniedzialek mala byla na szczepieniu i cos mi schudla moja dziewczyna bo wazy tylko 10,5 kg...mysle ze to od biegania, bo ona nie potrafi w miejscu usiedziec 5 minut. Wzrost tak jak pisalam-86cm.
My mamy za tydzien szczepienie to bede wiedziec ile moje dziecie wazy, ale cos mi sie wydaje, ze kolo 11kg.
a moje dziecię chyba schudło ostatnio wazyła 13 a wczoraj na naszej wadze 10,5moze waga zaniża bo 2,5 kg na takie dziecko to chyba duzo co do wzrostu to ponad 90cm, ciuchy kupujemy na 2-3 latkajak usnie to musze porzadnie ją zmierzyc bo wtedy najłatwiej
a moje dziecię chyba schudło ostatnio wazyła 13 a wczoraj na naszej wadze 10,5moze waga zaniża bo 2,5 kg na takie dziecko to chyba duzo co do wzrostu to ponad 90cm, ciuchy kupujemy na 2-3 latkajak usnie to musze porzadnie ją zmierzyc bo wtedy najłatwiej
mada- chyba raczej niemożliwe, żeby ami aż tyle schudła... pewnie z waga coś nie tak.
no a co do wzrostu- nieźle, nieźle u nas w dalszym ciągu ciuchy na 86... ale i w 80 wchodzi
reklama
Duza panienka Ci rosnie
tez mi sie wydaje ze niemozliwe jest aby tyle schudla. Moze zważ ja jeszcze raz?
Podziel się: