reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
A ja sie zalamalam, bo sprawdzilam w ksiazeczce zdrowia Malego i w czerwcu wazyl 9,5, a we wrzesniu 10,5.
Czy to mozliwe zeby w takim czasie przybral na wadze tylko 1 kg????????
wyglada bardzo zdrowo, je ladnie, morfologie tez ma dobra ... ale tylko KG????
- wzrost to 78 cm
- wzrost to 78 cm
Ipanema, teraz to juz dzieciaczki nie będa tak śmigac z waga, wiadomo więcej ruchu, emocji odbije się na wadzetak mi powiedziała dr...A ja sie zalamalam, bo sprawdzilam w ksiazeczce zdrowia Malego i w czerwcu wazyl 9,5, a we wrzesniu 10,5.
- wzrost to 78 cm
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ipamena, niczym sie nie martw! Jak juz Mada napisala - teraz dzieciaki nie beda juz przybierac po kg na mies., bo w dniu 2 urodzin wazylyby "ciut" za duzo
Sara w ciagu miesiaca (od lipca do sierpnia) przybrala tylko 200g
Sara w ciagu miesiaca (od lipca do sierpnia) przybrala tylko 200g
Dokładnie IpanemaJest tak jak pisze Sandra, nasze maluchy sie teraz dużo ruszają i nie bedą przybierać jak kiedyś. Moja Wiki również przybiera maksymalnie kilogram na trzy miesiące wiec z Mateuszka wagą jest wszystko w porządku.:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Gratulacje Silunia! Pieknie nabrala ksztaltow :-)9.120 kg!!!!!! uwierzycie ..tyle wazy dzisiaj zuzu ...wazona na golaska ......ladnie waga poszla do gory , no ale dziolcha ma ostatnio sluszny apetyt...bardzo sie ciesze
A ja widze, ze Sara ostatnio schudla, bo w domu jest wulkanem energii i pewnie co zje to spali ;-):-)
9.120 kg!!!!!! uwierzycie ..tyle wazy dzisiaj zuzu ...wazona na golaska ......ladnie waga poszla do gory , no ale dziolcha ma ostatnio sluszny apetyt...bardzo sie ciesze
siluniu- gratulacje!!! oby tak dalej
reklama
Podziel się: