reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga malenstw

reklama
Ostatni pomiar Wiktorki z dnia 5 września przy szczepieniu to 11, 5 kg oraz 80 cm. Kruszynka z niej z pewnością nie jest. Chociaż zauważyłam, że ostatnio chyba za dużo nie przybrała. Ciuszki nosimy jeszcze na 86 cm.

A ja sie zalamalam, bo sprawdzilam w ksiazeczce zdrowia Malego i w czerwcu wazyl 9,5, a we wrzesniu 10,5.
Czy to mozliwe zeby w takim czasie przybral na wadze tylko 1 kg????????

wyglada bardzo zdrowo, je ladnie, morfologie tez ma dobra ... ale tylko KG????

- wzrost to 78 cm

A ja sie zalamalam, bo sprawdzilam w ksiazeczce zdrowia Malego i w czerwcu wazyl 9,5, a we wrzesniu 10,5.
Czy to mozliwe zeby w takim czasie przybral na wadze tylko 1 kg????????

wyglada bardzo zdrowo, je ladnie, morfologie tez ma dobra ... ale tylko KG????

- wzrost to 78 cm
Ipanema, teraz to juz dzieciaczki nie będa tak śmigac z waga, wiadomo więcej ruchu, emocji odbije się na wadze:tak:tak mi powiedziała dr...

Ipamena, niczym sie nie martw! Jak juz Mada napisala - teraz dzieciaki nie beda juz przybierac po kg na mies., bo w dniu 2 urodzin wazylyby "ciut" za duzo :-D
Sara w ciagu miesiaca (od lipca do sierpnia) przybrala tylko 200g

Dokładnie Ipanema:tak:Jest tak jak pisze Sandra, nasze maluchy sie teraz dużo ruszają i nie bedą przybierać jak kiedyś. Moja Wiki również przybiera maksymalnie kilogram na trzy miesiące wiec z Mateuszka wagą jest wszystko w porządku.:-)

9.120 kg!!!!!! uwierzycie ..tyle wazy dzisiaj zuzu ...wazona na golaska ......ladnie waga poszla do gory , no ale dziolcha ma ostatnio sluszny apetyt...bardzo sie ciesze :-D:-D:-D:-D

9.120 kg!!!!!! uwierzycie ..tyle wazy dzisiaj zuzu ...wazona na golaska ......ladnie waga poszla do gory , no ale dziolcha ma ostatnio sluszny apetyt...bardzo sie ciesze :-D:-D:-D:-D
Gratulacje Silunia! Pieknie nabrala ksztaltow :tak::-)

A ja widze, ze Sara ostatnio schudla, bo w domu jest wulkanem energii i pewnie co zje to spali ;-):-)

reklama
Do góry