reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Mierzony i wazony w domu, bo pielegniarkom dotknac sie nie da. A wiec:
U nas waga to 10,9
Wzrost 78
glowka 48
Wszytko na 50 centylu.
U nas waga to 10,9
Wzrost 78
glowka 48
Wszytko na 50 centylu.
M
Majka01
Gość
Oliwka ważona wczoraj u lekarza 11,4
dzustta
Mama sierpniowa'06
Matyldy waga z poniedziałku to 10,8
dominique.p
Fanka BB :)
Pszczoła tez ponizej 10kg - 30 pazdziernika wazyla 9400g (wzrost 77cm). A apetyt ma jak mlody drwal; ale spala wszystko co pochlonie...;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara wydaje mi sie, ze schudla Je duzo, ale tez wszystko spala bo energie ma nieposkromiona ;-):-) We wrzesniu wazyla 10.200 o ile dobrze pamietam. Musze isc ja w ktorys dzien zwazyc, bo wczoraj nie chcialam juz jej meczyc.
reklama
Nie ma sie co dziwic jak szaleje to spala.
Z jednej strony ciesze sie, ze mala narazie tyle wazy bo latwiej mi ja wyciagac lub podnosic ( co niestety staje sie dla mnie coraz trudniejsze,zwzywszy na rosnacy brzuch) , a z drugiej chcialbym aby miala dobra wage i apetyt...pamietajac jej problemy , spadki i wzloty wagi dobrze jest jak jest...narazie przybiera rownomiernie
Z jednej strony ciesze sie, ze mala narazie tyle wazy bo latwiej mi ja wyciagac lub podnosic ( co niestety staje sie dla mnie coraz trudniejsze,zwzywszy na rosnacy brzuch) , a z drugiej chcialbym aby miala dobra wage i apetyt...pamietajac jej problemy , spadki i wzloty wagi dobrze jest jak jest...narazie przybiera rownomiernie
Podziel się: