reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

Poli Gratki!!! dobra tendencja:-)

u mnie chwilowy zastój:baffled: spadło 15 kg ale jeszcze trochę zostało:zawstydzona/y: nie mówiąc o tym, że zamierzam zrzucić więcej niż to co miałam przed zajściem w ciąże...

reklama
Dziewczynki gratuluję spadku wagi :tak: pięknie leci w dół.
Mnie już tak kręgosłup boli, że już się nie mogę doczekać kiedy brzuch zniknie :zawstydzona/y:

Ja przytyłam 17, po porodzie zostało mi 8 do zrzucenia :) więc 9 pozostało w szpitalu no.. i jeden może z tych 9 to gdzieś w domu zgubiłam :-p
Dużo pracy przede mną ale jak patrzę na brak brzucha to tak mi jakoś... lekko :confused2:

Ze szpitala wyszlam na zero z waga, w ciezkim szoku bylam ;-)
teraz jest minus 0.5 kg od wagi z przed ciazy chcialam bym schudnac z 5-6kg, licze ze jak wiecej bede spacerowac to spadnie ;-) takie mam marzenie przynajmiej :-p

A ja nie wiem ile ważę, bo w szpitalu waga się zepsuła, a ja w domu nie posiadam :-D

Jedyne co wiem to to, że obwód w pępku w ostatnich dniach ciązy miałam 107 cm, w poniedziałek 11.02 w domu miałam 105cm, a w niedzielę 95 cm :tak: więc po cichutku liczę, że jak wejde w końcu na jakąs wagę to się mile zaskoczę :-D

Patik, też chcę schudnąc więcej hehe, więc jeszcze 10 minimum grrrr.
Cortina, Ty nic nie pisz juz więcej:confused2:
A w pępku u mnie przed porodem- 116 cm, wczoraj ok. 103 cm.

reklama
kasiadz nie załamuj mnie...
ja mam 8kg na plusie... zdecydowanie gorzej niż po ciąży z Mikim, a przytyłam dokładnie tyle samo

Do góry