reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

reklama
ja mam 10 na plusie a malutka 1600g wazy
niestaty wypiela sie na ten swiat mam nadzieje ze sie jeszcze okreci

czytając Was doszłam do wniosku, że noszę w sobie maluszka ;-) Wasze dzieci o wiele większe od mojego, ciekawe jak to się na mecie rozegra

Ja tez mam 10 na plusie :) a mała nie wiem ile wazy, bo lekarz nigdy jej nie wazył :(

Była u mnie bratowa i mówiła bym poszła do połoznej bo do szpitala musze miec jakas pieczątke odnosnie cisnienia ? Kto wie cos na ten temat ?

reklama
Była u mnie bratowa i mówiła bym poszła do połoznej bo do szpitala musze miec jakas pieczątke odnosnie cisnienia ? Kto wie cos na ten temat ?

ale Twojego czy dziecka? A to lekarz nie bada Ci ciśnienia przy wizycie? Mnie przed każdą waży i mierzy ciśnienie i to wpisane jest do karty ciąży...

Do góry