reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
U nas też spadek :-eek:, o 300 g tylko, ale jednak. Teraz Natalka waży 11,300, a było 11,700. No ale na szczęście urosła, bo ma już 80cm . Lekarka mówi, żeby się tym spadkiem nie martwić, bo ona się zaczęła więcej ruszać i to przez to. Ale kazała nam zmienić cebion na vibomil, jakiś preparat witaminowy, muszę kupić, bo go jakoś w aptekach nie ma .
sami
Fanka BB :)
Dzieci się teraz dużo ruszają ciągle są w biegu to i waga może spadać...
Anusia niebawem córeczka dojdzie do swojej wagi napewno
U nas te 13 ale ja sama ważyłam sposobem M_Ktosi więc mysle jednak że może być mniej o jakieś półkilo bo wiadomo taką zwykłą wagą to dokładnie nie pokaże.
A po małym nie widać żebz tzle ważył
Anusia niebawem córeczka dojdzie do swojej wagi napewno
U nas te 13 ale ja sama ważyłam sposobem M_Ktosi więc mysle jednak że może być mniej o jakieś półkilo bo wiadomo taką zwykłą wagą to dokładnie nie pokaże.
A po małym nie widać żebz tzle ważył
Hej!
Moja córcia prawie 15 miesięcy i waży 9kg. Od 29 kwietnia przybrała 500g a je praktycznie wszystko. Owszem gdy wychodzą jej ząbki ma mniejszy apetyt, ale potem nadrabia
Cóż najwyraźniej należymy do tych drobniutkich dzieciątek z kwietnia:-)
Moja córcia prawie 15 miesięcy i waży 9kg. Od 29 kwietnia przybrała 500g a je praktycznie wszystko. Owszem gdy wychodzą jej ząbki ma mniejszy apetyt, ale potem nadrabia
Cóż najwyraźniej należymy do tych drobniutkich dzieciątek z kwietnia:-)
Madziallenka
Optymistyczna
A my też do 9 dobijamy ledwo ledwo !!!
szmina
mamusia Emilki i Filipka
wczoraj Emilka postawilam na wadze i z suchym pamperem i w ubranku 9800stoi ta waga juz jaks czas w miejscu
reklama
M
m_ktosia
Gość
sporo leciuchnych szkrabkow a ja myslalam ze same klocuchy a my w tyle...a to raczej po srodku wychodzi... bo u nas dobijamy do 11kg