reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

Aneta-no właśnie Basia wygląda całkiem nieźle, ale waga ani drgnie od kwietnia-chyba dlatego, że lata jak szalona;-):tak:

reklama
U nas też spadek :sorry2::-:)eek:, o 300 g tylko, ale jednak. Teraz Natalka waży 11,300, a było 11,700. No ale na szczęście urosła, bo ma już 80cm :-D:tak:. Lekarka mówi, żeby się tym spadkiem nie martwić, bo ona się zaczęła więcej ruszać i to przez to. Ale kazała nam zmienić cebion na vibomil, jakiś preparat witaminowy, muszę kupić, bo go jakoś w aptekach nie ma :-p:confused::shocked2:.

Dzieci się teraz dużo ruszają ciągle są w biegu to i waga może spadać...
Anusia niebawem córeczka dojdzie do swojej wagi napewno :tak:
U nas te 13 ale ja sama ważyłam sposobem M_Ktosi więc mysle jednak że może być mniej o jakieś półkilo bo wiadomo taką zwykłą wagą to dokładnie nie pokaże.
A po małym nie widać żebz tzle ważył :tak:

Hej!
Moja córcia prawie 15 miesięcy i waży 9kg. Od 29 kwietnia przybrała 500g a je praktycznie wszystko. Owszem gdy wychodzą jej ząbki ma mniejszy apetyt, ale potem nadrabia:tak:
Cóż najwyraźniej należymy do tych drobniutkich dzieciątek z kwietnia:-)

reklama
sporo leciuchnych szkrabkow :shocked2: a ja myslalam ze same klocuchy a my w tyle...a to raczej po srodku wychodzi... bo u nas dobijamy do 11kg :blink:

Do góry