reklama
majkam
mama Danielka i Karolinki
30 KWIECIEN
10kg 700g
10kg 700g
Madziallenka
Optymistyczna
Kasiu u nas porównywalnie, ledwo co dobija do 9 kilo i około 74 cm wzrostu! Mała spadła do 3 centyla!!!:-no:
A wydaje mi się że już lepiej je, bo całe zupki 190 g jej się udaje zjeść, oczywiście bez minimini w TV by sie nie udało...
A wydaje mi się że już lepiej je, bo całe zupki 190 g jej się udaje zjeść, oczywiście bez minimini w TV by sie nie udało...
Hihi...smiesznie nie.......Macius byl przeciez wiekszy jak sie urodzilAneta to Kubuś jest wyższy od snoopiego;-)
No ale z kwietniowych chlopakow nadal najlzeszy zdaje sie - choc i tak sadze ze nie jest najgorzej
reklama
M
m_ktosia
Gość
u nas nastepna wizyta z pomiarami dopiero na poltora roczku wiec do tego czasu dane nieoficjalne
czuje ze mala duzo ciezsza sie zrobila i ok ponad 10 kg juz bedzie
wzrost szacuje na ponize 80 cm ale juz niedaleko
wyglada na to ze ta `szwedzka karma` (a tak sie martwilam brakiem mleka sztucznego i kaszek na rynku) niezle tuly... mloda nabrala polikow i czuje jak ja podnosze takie zbite cialko..
podaje od 2 miechow 4-5 kropelek wit d3 i widze ze nozki sie naprostowaly
anetka jesli te szwedzkie tuczace specjaly by cie interesowaly... to w zasadzie jest firmy nestle, od 12 miesiaca i nazywaja fullkornsvälling
czuje ze mala duzo ciezsza sie zrobila i ok ponad 10 kg juz bedzie
wzrost szacuje na ponize 80 cm ale juz niedaleko
wyglada na to ze ta `szwedzka karma` (a tak sie martwilam brakiem mleka sztucznego i kaszek na rynku) niezle tuly... mloda nabrala polikow i czuje jak ja podnosze takie zbite cialko..
podaje od 2 miechow 4-5 kropelek wit d3 i widze ze nozki sie naprostowaly
anetka jesli te szwedzkie tuczace specjaly by cie interesowaly... to w zasadzie jest firmy nestle, od 12 miesiaca i nazywaja fullkornsvälling