reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

Ja niewiem ile teraz Nikodem teraz waży jak miał 4 miesiące i 10 dni to ważył 6900 i miał 66cm.
Ale wydaje mi sie zę tak z 7400 może - niewiem potem go zważe metodą M_Ktosi ale to przed kąpielą jak będzie golaskiem :-)

reklama
A dzis natala ważona była i wyszło 8180g. Nieźle... Może ktoś by pomyślał, że za dużo, ale naprawde po niej tego nie widać. Ja się cieszę, że zdrowa, bo była dokładnie zbadana i wszystko OK.:-);-):tak::-D

My bylismy w czwartek u lekarza i Patryś waży 9100 :szok::happy:. Pani doktor powiedziała, ze wygląda jak co najmniej osmio miesięczne dziecko:baffled: .

reklama
mona to witaj w klubie....moj mati tez wazy 9 :-) i wczoraj lekarz powiedziala ze chłop jak dąb tyle ze poszedl w gore i juz tak faldek nie widac za bardzo a mial wczesniej jedna na drugiej pulpecik :-) i pomyslec ze w szpitalu lezal jako wczesniak :-D

Do góry