reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

Ola prawie rok i dziewięć miesięcy - waży ok 11.100 kg, nie wiem ile ma wzrostu ale myślę, że ok 85 cm - ubranka na 12-18 miesięcy są dobre, te od 18 miesięcy są jeszcze za duże. Bucik 21 już idealny.

reklama
Wow - dużą stópkę ma Maja :)

wow 25 to julka miała majac 3lata albo i wiecej ..
Maja normalnie ma 23, bo 22 jesienne są już tak na styk. Zimowe miałam w zamiarze wziąć jej rozmiar większe - 24, ale po przymierzeniu na nóżkę i patyczkiem też były mi jakieś maławe, w 25 ma ok 0,5 cm luzu, po prostu inna rozmiarówka :-)

reklama
Do góry