reklama
klaudia011
Fanka BB :)
Fifi 15 maja ważył 7200 długi ok 64-65 cm
Ważyłam dziś Natalcię w przychodni i osiągnęła wynik 6.96 kg a mierzy ok 64 cm
Po krzywej wagi idzie idealnie:-) Chociaż muszę powiedzieć,że coraz ciężej jest mi ja karmić na ręku-chyba przejdę na poduszkę jak jeszcze troszkę mi utyje
Po krzywej wagi idzie idealnie:-) Chociaż muszę powiedzieć,że coraz ciężej jest mi ja karmić na ręku-chyba przejdę na poduszkę jak jeszcze troszkę mi utyje
Kluliczek
Babka z laską
Wituś 4m-ce i 2 tyg 7900g.
Jego brat tyle wazył jak miał 8 miesiecy. Z całego serca współczuje tym z was, które walczą z zamałym przybieraniem, przeszłam to. Waga przełom 5 i 6 7300, waga przełom 7 i 8 7900, 300g miesiecznie. A to nie był zły okres u Jaśka. teraz waży 11,5kg, spadł z 11,75 przez chorobę. Ech.
Jego brat tyle wazył jak miał 8 miesiecy. Z całego serca współczuje tym z was, które walczą z zamałym przybieraniem, przeszłam to. Waga przełom 5 i 6 7300, waga przełom 7 i 8 7900, 300g miesiecznie. A to nie był zły okres u Jaśka. teraz waży 11,5kg, spadł z 11,75 przez chorobę. Ech.
Ostatnia edycja:
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Princess ja już młodą karmię w leżaczku bo jak ją na ręce wezme to szału dostaje jak się wygina a i lżej o wiele
A młoda przy moim prowizorycznym mierzeniu i ważeniu- 4m- ok.6000 i 62 cm.
A młoda przy moim prowizorycznym mierzeniu i ważeniu- 4m- ok.6000 i 62 cm.
mysza83
Fanka BB :)
Mój Franuś 3 miesiące i 3 tygodnie dzisiaj był ważony i mierzony przed szczepieniem waży 6460 a mierzy 72 cm!
Lekarka powiedziała że jest bardzo długi jak na swój wiek i smukły.
Ale twierdzi że bardzo dobrze wygląda . Troszkę się martwię czy on przypadkiem za chudy nie jest bo dzieci w jego wieku cos około 7 kg ważą , on się urodził z wagą 3580 a mierzył 53 cm.Co prawda ja też należę raczej do chudzielców a mój mąż jest taki normalny za to bardzo wysoki 196cm więc chyba Franuś po nim tak wystrzelił...
Lekarka powiedziała że jest bardzo długi jak na swój wiek i smukły.
Ale twierdzi że bardzo dobrze wygląda . Troszkę się martwię czy on przypadkiem za chudy nie jest bo dzieci w jego wieku cos około 7 kg ważą , on się urodził z wagą 3580 a mierzył 53 cm.Co prawda ja też należę raczej do chudzielców a mój mąż jest taki normalny za to bardzo wysoki 196cm więc chyba Franuś po nim tak wystrzelił...
reklama