reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
My po badaniu, i ważeniu Oliwka waży 8600 g więc w 5 tyg przybrała 850 g - to dużo jak na nią, bo w końcu wyszła ze swoich 300 g miesięcznie.
Niestyty nie została zmierzona, ale ciuszki już 86
Niestyty nie została zmierzona, ale ciuszki już 86
Priscilla
Fan(ka)
Buba, moja Viki jest podobnego wzrostu (sadzac po ubrankach - 74 juz male), a jest dziewczynka i to mlodsza od Franco
Wole nie myslec ile bedzie miala wzrostu, mam tylko nadzieje, ze nie wrodzi sie do swojego chrzestnego, ktory ma pewnie 190
Wole nie myslec ile bedzie miala wzrostu, mam tylko nadzieje, ze nie wrodzi sie do swojego chrzestnego, ktory ma pewnie 190
Wczoraj zważyłam Karolcię z racji kolejnej miesięcznicy, waży 7300 gram i przez miesiąc przybrała 300 g. Moja słodziutka chudzinka - chyba najlżejsza w tym gronie. Lekarka powiedziała że ok. a waga taka wynika z tego że jest bardzo ruchliwa. Niestety jej nie zmierzyła ale wszyscy mówią że jest długa jak na swój wiek zwlaszcze nóżki
Buba dziewczyny mają rację- przystojniak CI rośnie
Buba dziewczyny mają rację- przystojniak CI rośnie
Dziewczynki dziekuje slicznie w imieniu Franciszka za mile slowka.Obiektywnie mowiac wszystkie dzieciaczki marcowo-kwietniowo-majowe sa przeurocze!!!!!! ;-)
Iza kochana Ty sie nie przejmuj,Ty sie ciesz ze mala wazy ile wazy.Znaczy ze ma dobry metabolizm i nie bedzie miala w przyszlosci problemow z dodatkowymi kilogramikami skoro juz w niemowlectwie jej organizm swietnie sobie radzi ze spalaniem!!!!Sam fakt ze jest wszystko w porzasiu to to ze jest ruchliwa,pogodna(widze po zdjeciach ;-)) i przeurocza.Rozwija sie w swoim tempie.
No i miesci sie w spoko w siatka centylowych. :-)
Ja jak bylam mala to duzo,duzo mi w wadze brakowalo by wskoczyc choc na pierwszy centyl i co z tego???Jak twierdza lekarze-okaz zdrowia.
W ciazy przytylam 5,5 kg a dziecko 3325 i 57 cm. Tak wiec nie przejmuj sie ze malutka nie wazy jakos super duzo.Frank tez w grupie dlugich chudzielcow 7600 Moze ich skumamy??
Magdaleona[/BFrank tez ciuszki na 86 nosi.
Iza kochana Ty sie nie przejmuj,Ty sie ciesz ze mala wazy ile wazy.Znaczy ze ma dobry metabolizm i nie bedzie miala w przyszlosci problemow z dodatkowymi kilogramikami skoro juz w niemowlectwie jej organizm swietnie sobie radzi ze spalaniem!!!!Sam fakt ze jest wszystko w porzasiu to to ze jest ruchliwa,pogodna(widze po zdjeciach ;-)) i przeurocza.Rozwija sie w swoim tempie.
No i miesci sie w spoko w siatka centylowych. :-)
Ja jak bylam mala to duzo,duzo mi w wadze brakowalo by wskoczyc choc na pierwszy centyl i co z tego???Jak twierdza lekarze-okaz zdrowia.
W ciazy przytylam 5,5 kg a dziecko 3325 i 57 cm. Tak wiec nie przejmuj sie ze malutka nie wazy jakos super duzo.Frank tez w grupie dlugich chudzielcow 7600 Moze ich skumamy??
Magdaleona[/BFrank tez ciuszki na 86 nosi.
też bym się cieszyła, że mam mniej do noszenia, każdy kilogram naprawde cięzko sie odczuwa!! Antek przybiera na wadze bez opamietania i tak cały czas, ostatni miesiąc to 1100 g! Nawet teraz kiedy jest chory to apetyt mu dopisuje, miał 39 C goraczki a kaszke zjadł całą (na szczescie to dobry objaw)!!
reklama