reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

RENIFER_24 wypluj te słowa:no: Jak rodziłam córcię to ważyła 3300 i 53cm dokładnie dwa tygodnie przed i dla mnie była akuratna hiiihiii:tak:Powiedziałam dziś lekarce, że chyba przestanę jeść hiiihiiii bo boję się że do 5kg mała dojdzie a ona mi na to, że to nie ma żadnej zależności, powiedziała że wg niej mała będzie mieć tak ok 3800!!Dla ciekawości opowiadała mi że miała pacjentke, która miała malutkie dziecko do połowy 7 miesiąca, potem nie robili usg przez miesiąc i jak zrobili pod koniec 8 to byli wszyscy w szoku bo wychodziło, że ma 3600, kobietka urodziła dwa dni po terminie 4800 pierwsze dziecko:szok::angry::no:

reklama
mój młody 30 tydzień i 4 dzień waga 1,5 kilo i pani powiedziała że średniaczek i baaardzo dobrze...łatwiej urodzić:-):-):-)
Chociaż moja ika miała być drobna dziewczynka jak się urodziła to 3330 i 56 centów było więc naprawdę nie przejmujcie sie dziewczyny. Pani doktor mi mówiła że maluszki mają swoje skoki i czasem potrafią tak przypakować...a zwłaszcza w 9 miesiącu bo wtedy to zajmuję się głównie obrastaniem w tłuszczyk:tak::tak::-D:-D:-D

Wróciłam właśnie z usg. :-D Mały już odwrócił się główką i ma włoski na głowie!! :-) Zasłaniał się rączkami i nie chętny był do pokazania buźki, a na koniec puścił focha i w ogóle sie odwrócił. Łobuziak. ;-)
30/31 tydzień
Waga: 1,3kg
Duże stópki ma po rodzicach: 6,5cm :-D
Obwód główki: 28cm
Obwód brzuszka: 24,5cm
:blink::blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry