reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzgrost naszych kruszynek

reklama
u nas 28/29 tydz dzidziuś wazy 1348 +/-197, wiem, że waga na 31 tydz przecietna to 1400g(wg ksiązki W oczekiwaniu na dziecko), więc wszystkie się w normie mieścimy pewnie!

u nas dzisiaj 27 tc 6 dc i Franuś waży sobie 999,45 g i doktorka powiedziała że bardzo ładna waga
a dokładnie 4 tyg. temu ważył 666,34
hmmmm synuś ma sentyment to takich samych cyferek

No to teraz się podłamałam tymi wagami Waszych maleństw!!Dziś byłam u lekarki i powiedziała, że malutka jest spora z usg wychodziło, że termin na 22 sierpnia, niczym jakbym już zaczynała 33 tydzień i teraz Was zastrzele ile mi ginekolog wyliczyła, że ta moja mała waży:szok::szok: około 2200 gram toż to mały kolosik się szykuje!!Mam nadzieję, że juz nie będzie tak przybierać:no::no:Ona rośnie i coraz więcej waży a ja w dół idę, to dla mnie nawet lepiej:tak:

reklama
Do góry