reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

:)
hej
muszę sobie popatrzeć na te siatki..A mój małżonek zaznacza na siatkach centylowych w książeczce zdrowia:-):-):-):-)
No i wychodzi że wzrost pnie się pięknie poza jakąkolwiek siatką, waga najpierw się łamała a teraz też mkniemy....chyba troszkę szybko no ale ja już jej lightuję dietę jak mogę.....a Ika naprawdę sporo zjada:tak:

i tak po wczorajszym mierzeniu, nasz 6 miesięczy szkrab

Waga: 8200
Wzrost 76 cm

Nieżle nie??? prze ostatni miesiąc przybrała 700 g i urosła 3 cm.....lepiej ale i tak dużo.... Lekarka mi mówiła żeby jej nie dawać tak dużo.....taaaaaaa.....przyniosę jej wtedy takie płaczące głodne dziecko:tak::tak::tak::tak:..... Owocki jemy już prawie bez kleiku (najwyżej łyżeczkę jak za żadkie jest) a do zupy też już nie daję.... spóbuję jej nie dawać wogóle tego kleiku.
No cóż.....najpierw się martwiłam że mało waży a teraz odwrotnie....i masz babo placek
:-D:-D:-D

reklama
No ja się nie dziwię, że Ika pakuje ile wlezie - za 7 miesiecy dojdzie konkurencja, może mama nie bedzie miała czasu tak często karmić, lepiej zebrać zapasy:-D:-D

Post - mi sie wydaje że Ika bardzo ładne ma wymiary, 8 kg to nie tak duzo chyba, a jak pójdzie raczkować to szybko spali zbędne kg...

no mierzyliśmy ją 5 razy:-):-):-) żeby gafy nie popełnić
Fakt ze ubranka na 74 to maławe są a z body 74 też już wyrośliśmy

reklama
Do góry