reklama
Moja Weronika ma 2 latka i prawie 4 miesiące i przy wzroście 94cm waży 15 kg... Wagę urodzeniową miała 3030 i wzrost 53. ale szybko okazało się ze, że jest małym pożeraczem najpierw piersi później wszystko co otrzymywała do jedzenia było dla niej zawsze za mało.
Probuje z tym walczyć, gdyż lekarz na bilansie 2 latka napisał jej - nadwaga, chociaż przyznam się, że tak do końca to nie widać żeby miała jakąś nadwagę jest troszkę "papuśna".......
Probuje z tym walczyć, gdyż lekarz na bilansie 2 latka napisał jej - nadwaga, chociaż przyznam się, że tak do końca to nie widać żeby miała jakąś nadwagę jest troszkę "papuśna".......
Mama Helenki
i Aniki :D
A Moja prawie dwuletnia córa mierzy 90 cm i wazy 12 kg. I jest raczej szczupła.
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
Moja Weronika ma 2 latka i prawie 4 miesiące i przy wzroście 94cm waży 15 kg... Wagę urodzeniową miała 3030 i wzrost 53. ale szybko okazało się ze, że jest małym pożeraczem najpierw piersi później wszystko co otrzymywała do jedzenia było dla niej zawsze za mało.
witam moj synek ma 2 i 9 miesiecy tez mierzy sobie okolo 94 centymetrow wzrostu i wazy takze okolo 15 kg i na bilansie dwolatka pani doktor powiedziala ze z waga i wzrostem jest ok takze ja bym sie nie przejmowala ta nadwaga bo dzieci przeciez sie ruszaja i spalaja a ze jest troszke "papusna"to zapewne dodaje jej uroku pozdrawiam
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Natalcia ma rok i 9 m-cy i też waży ok. 12 kg , ale ma tylko jakieś 83cm :-((ale mierzyłam ją dość dawno, ze 2 m-ce temu, więc dokładnie nie wiem teraz, ile ma, ale nie wydaje mi się, żeby jakoś dużo urosła).
reklama
jolanta
Początkująca w BB
Tomus wazy niecale 12 kg, ma 2 lata i 5 miesiecy. Wzrost tez niewielki niecale 90cm. Dr uwaza ze nie ma potrzeby wizyty u specjalisty ale my sie nad tym zastanawiamy. Ma na mysli endokrynologa. Zwlaszcza jak poczytalam o wadze i wzroscie Waszych dzieci...
Podziel się: