reklama
aniajw
mama Natusi
Anielap dokładnie takie same pomiary. I powiem Ci że wcale nie chuchro ale w sam raz. Lekarz mi powiedział że najważniejsze że waga i wzrost utrzymuja ten sam centyl, czyli u nas 25. Nie ma co martwiać na zapas. A ze zdjęć i Zu wcale na chudzinkę nie wygląda;-):-)
U nas bilans był 19 czerwca, i oczywiście Eryk za gruby lol 13,5 kg 89 cm ... chyba bo nie bardzo dał sie zmierzyć biegające dziecko to marny obiekt zaleceniem było na razie bez diety ale wiecej ruchu bo a noz taka jego uroda. Z tym ruchem to ja nie wiem jak mu juz wiecej dac ale cóż a z urodą faktycznie po tatusiu budowa, taki nabity a łydki... kalosze za duże musiałam kupić żeby sie na łydki dały naciagnąc hehehe.
oto moj obzartuch
oto moj obzartuch
Przestań, gdzie Ziomuś gruby???? I faktycznie tego ruchu to więcej już Mu się chyba nie da dać - widać na zdjęciach jaki On "stabilny".;-)
Magda wzrostu prawie takiego samego a ino pół kilo mniej.Ale Ona też ma ksywę "odkurzacz" bo wciąga nosem wszystko co na drodze spotka.
Magda wzrostu prawie takiego samego a ino pół kilo mniej.Ale Ona też ma ksywę "odkurzacz" bo wciąga nosem wszystko co na drodze spotka.
reklama
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
My po bilansie Chyba jako ostatnie...
Waga 11,200
Wzrost 86
Aaaaa... no i koślawe nóżki, tzn. w kolanach i stopy:---(
No nie jako ostatnie...My mamy bilans przelozony na listopad - wtedy tez szczepienie na pneumokoki...Ach uroki ospy
A wagowo to Misia 10 jeszcze nie przekroczyla. Tzn..byla blisko, ale przez ta ospe znow schudla. No coz...wazne, ze wesola i pelna energii;-)