reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

reklama
Efilo>> A u nas wczoraj 6400, więc Twoja Zosieńka to całkiem grubo przy Ani wypada ;-) A ja się cieszę bo waga wzrasta książkowo, a przynajmniej noszenia mamy z rodzinką mało :-D

Blanes :-) chyba paollki mała większa od Maksia;-)
Paollka się ostatnio tu nie udziela, skąd mam wiedzieć czy jej nie prześcignęliśmy, he :-p

Blanes

ps....no chyba, że ty TAM śmietanę masz :-):-D:-D:-D:-)

Może podjada w nocy, jak śpicie;-)
coś kiedyś chyba o jakimś glonojadzie na lodówce czytałam, czy cuś:-)

Bo Ty masz dopalacze w cycach, a my nie! :-p

Blanes ty chyba faktycznie masz śmietane w cyckach i to kremówkę :-D.

Ale jesteście okropne, to ja tu z sercem na dłoni o swoich obawach i lękach w Wy co?? ;-)

Luka
no przecież to bardzo podobnie do Zosi, a Zosia jest na 50 centylu.

A ile przybiera na tydzień? Bo wage ma dobrą.

Nasz też podobnie, 6600-aktualna waga.W ciągu miesiąca przybrał 450, ale narazie się nie przejmuję, zaczęłam wprowadzać marchewkę i jabłko to może się poprawi:-)

reklama
Martitka ja na jakimś kółku dołączonym do którejś z paczek wyczytałam że teraz już powinno dziecię przybierać tylko ok 500g miesięcznie więc spoko luz i sponton. :-D

Do góry