Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba napiszę kiedyś książkę na podstawie calego tego forum i moich doświadczeń. narazie szukam, dzwonilam do dwóch fundacji i wiem że.juz odpada ale może na fundacji Polsat choć jednorazowa wpłata, i inne fundacje to są niewielkie pieniądze ale na jeden miesiąc starczy. Póki mam zasiłek macierzyński to damy radę i tak zawsze żyliśmy skromnie a dużo rzeczy mamy swoich nawet zioła czy przetwory to nawet dla zdrowia robimy. Do tego czasu będę szukać jakiejś formy wsparcia i tak prawda jest taka że nie zrobię tego w jedne dzień bo.co chwile się odrywam od kompa, a młoda ma zalegająca wydzieline i boję się że skończymy w szpitalu z zapaleniem płuc,.lekarz dał nam krople do inhalacji. Wiecie dziewczyny te które już są poza tym tak jak mama Amelki i które śledza wątek od początku wiedzą jakie jest to dla nas straszne obciążenie psychiczne i jak jesteśmy pogubieni w organizacji tego wszystkiego, i to nie jest wstyd to jest strach przed tym że ktoś zacznie z butami wchodzić w Twoje życie.ze ktoś z rodziny ci wypomni że zebrzesz na zbiórkach na dziecko a kase na fryzjera masz albo na weekend z dziecmi w Zakopanem bo to nasza coroczna tradycja. Po prostu wiem że otaczają mnie ludzie niezyczliwi.
Ja też się zastanawiam bo ona niby poćwiczy z nią 20-25 minut i to są takie rzeczy póki co ja mogę z nią ćwiczyć w domu, dziś już z nią teraz ćwiczyłam 20 minut a jeszcze popołudniu poćwicze, więc się zastanawiam czy to nie jest wyciąganie kasy, bo poćwiczy z nią pół godziny i 100 zł,a wiem że ma gabinet nowootwary tzn budynek jest nowy, full wypas i jakoś to musi też utrzymać, ja się muszę jeszcze przejść do lekarza rehabilitacji żeby ją zbadała.
Jezu za pół godziny 100zl szok .Tez płacę 100zl ćwiczenia trwają 30-35 miniut.
Jezu za pół godziny 100zl szok .
O rany Dużo zdrowia dla Was!Spoko..my znowu wylądowaliśmy w szpitalu, zapalenie oskrzeli, ciekawe czy na świeta wyjdziemy...
Mam nadzieję, że wyjdziecie na święta, a mała bedzie zdrowa :/ dużo zdrówka dla WasSpoko..my znowu wylądowaliśmy w szpitalu, zapalenie oskrzeli, ciekawe czy na świeta wyjdziemy...