reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada Serca Zespół Downa u Plodu

Kochana zapytaj się lekarzy jak oni to widzą naprawdę :) nie będziesz się zadręczać a lepiej wiedzieć niż nie. Wiem ze w święta lekarze naprawdę starają się mieć jak naj mniej w szpitalu pacjentów.
A to którym z dzieci jesteś w szpitalu? Z malutką?

reklama
Malej negatywnie, bez objawów i nie wiadomo czy to aktualny wirus czy już przechorowany,
To przeciwciala robiliscie a nie test?
Wiem, ze jesli sa objawy to mozna sie dogadac z lekarzem by policzyl izolacje od objawow a nie od testu. Bezobjawowo liczy sie od testu ale nie na przeciwciala .

Mam nadzieję, że nie oddzielili Cię od małej z powodu pozytywnego testu? Dostaliście razem izolatkę czy coś takiego?
Kurcze fatalnie wyszło z tym testem. :/

reklama
@NewMom zrób sobie przeciwciała jeśli jesteś bezobjawowa, bo całkiem możliwe że już przebylas chorobę i kwarantanna nie będzie potrzebna. Testy mogą długo wychodzić pozytywne mimo że człowiek nie zaraza i jest już zdrowy

Do góry