Szelcia36
Fanka BB :)
To jest moralnie bardzo trudne, ale czy to maleństwo jest winne temu że ma dodatkowy chromosom. Nie wystarczy że na starcie ma już trudniej bo urodziło się z wadą której się nie da wyleczyć. Rodzice są od tego żeby kochać swoje dzieci bez względu na wszystko. Ja mam dwójkę zdrowych dzieci i to jest mój trzeci skarb. Najważniejsze teraz jest zastanowić się jak działać bo na wsparcie ze strony lekarzy po porodzie bym nie liczyła. Mogę podpowiedzieć ze jest ustawa za życiem która bardzo przyspiesza wizyty u specjalistów i rehabilitacje. Naprawdę dziecko z zd to nie koniec świata. Autorko wątku życie nie jest łatwe często dostajemy od losu coś czego się nie spodziewamy ale jest to po coś to ma nas czegoś nauczyć. Naprawdę chce wierzyć ze jesteś osobą o dobrym sercu i pokochasz to maleństwo które nie jest niczemu winne. Pozdrawiam.Szelcia takiego wpisu tutaj brakowało
Chociaż autorka wątki jest całkowicie obcą mi osoba to jednak bardzo mocno to przeżywam i kibicuje by ta złość minęła gdy urodzi się maleństwo. Dużo o tym myślałam ostatnio i faktycznie moralnie jest to bardzo trudne, nawet bardziej niż bardzo, ale wierzę że i z takich sytuacji znajdziemy wyjdzie a autorka wątku będzie potrafiła swojemu dziecku tak miłość, poczucie bezpieczeństwa i troskę.