reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada letalna mojej córeczki....

Dziś Tosia skończyła 20 tygodni co daje 5 miesięcy :)

Po ostatnich ciężkich dniach, kiedy było z nią tak źle, potrzebowałam czegoś odmiennego, wesołego. Trzeba było uczcić ten dzień :) wpadło kilka osób z rodziny, Tosia miała swój pierwszy własny tort, świeczkę, szampana (picolo:)) prezenciki, zaśpiewane sto lat :D była wystrojona, ale przespala całą imprezę..... ;)

Jeszcze tydzień temu myślałam, że ją tracę.... A dziś w JEJ imieniu zdmuchiwalam świeczkę ♥️
Powstrzymywalam łzy. Od jej urodzenia marzyłam żeby choć raz urządzić jej taka imprezę, miesięcznice :)

Dzień miałyśmy od rana w biegu, szpital, lekarz jeden i drugi, potem uszka...
Endokrynolog - ponowne badanie tsh i wizyta za kilka tygodni - dopiero wtedy zdecyduje o leczeniu.
MIała też robione odlewy uszek, będą gotowe za 10 dni. Wtedy wybierzemy aparaty. Myślę, że za 2 tygodnie Antosia nas usłyszy :)))

Od jutra zaczynamy rehabilitacje w szpitalu, codziennie na 7:30..... Przez dwa tygodnie. Godzina trochę straszna, ale najważniejsze są efekty :)
Aż miło widzieć takie rzeczy ❤️ Super, ze Tosia będzie was już niedługo słyszeć, na pewno pozytywnie wpłynie to na jej rozwój ❤️ Wszystkiego Najlepszego dla Tosi

reklama
STO LAT, STO LAT
STO LAT, STO LAT
NIECHAJ ŻYJE NAM
A kto? TOSIENKA [emoji1]
[emoji512][emoji320][emoji738][emoji253][emoji8]

Niech takich miesiecznic bedzie jak najwiecej

Ciesze sie, ze Tosiaczek was uslyszy. To bedzie dla niej nowy swiat. W koncu pozna dzwiek mamy. Cudownie [emoji119]

Jestem i wspieram, wybacz, ze mniej mam dla Was czasu. Wiedz jedno, zawsze czytam, bo jestescie mi bardzo bliskie. Nie zawsze tylko mam czas cos napisac.

@Itsaris wciaz Cie podziwiam. Jestes wspaniala mamusia [emoji8][emoji1][emoji253]

@Itsaris - wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Tosienki :)
Tak sobie przypominam, że jak moja pierwsza córeczka była mała, to babcia mojego męża co miesiąc właśnie pamiętała, żeby jej z tej okazji życzenia złożyć. To w sumie świetny pomysł tak celebrować miesięcznice.
A gdzie zdjęcie wystrojonej Tosienki?:)

STO LAT, STO LAT
STO LAT, STO LAT
NIECHAJ ŻYJE NAM
A kto? TOSIENKA [emoji1]
[emoji512][emoji320][emoji738][emoji253][emoji8]

Niech takich miesiecznic bedzie jak najwiecej

Ciesze sie, ze Tosiaczek was uslyszy. To bedzie dla niej nowy swiat. W koncu pozna dzwiek mamy. Cudownie [emoji119]

Jestem i wspieram, wybacz, ze mniej mam dla Was czasu. Wiedz jedno, zawsze czytam, bo jestescie mi bardzo bliskie. Nie zawsze tylko mam czas cos napisac.

@Itsaris wciaz Cie podziwiam. Jestes wspaniala mamusia [emoji8][emoji1][emoji253]
A co u Was dziewczynki? Jak Helenka? Ile już waży? Nadal w szpitalu? Jak rokowania? Za Was też mocno trzymamy kciuki!!!

Podglądam Was od jakiegoś czasu i ciągle wyczekuje tylko na dobre wiadomości! Trzymam mocno za was kciuki, za pomyślne wizyty u lekarzy!

Współczuję tych codziennych wypraw na rehabilitację... też to przerabiałam, i wiem jak ciężko się zebrać z rana. Jeden plus tego że dziecko o tej porze jest wypoczęta i chętniej współpracuje. Mam nadzieję że efekty będą owocne.

Dziś Tosia skończyła 20 tygodni co daje 5 miesięcy :)

Po ostatnich ciężkich dniach, kiedy było z nią tak źle, potrzebowałam czegoś odmiennego, wesołego. Trzeba było uczcić ten dzień :) wpadło kilka osób z rodziny, Tosia miała swój pierwszy własny tort, świeczkę, szampana (picolo:)) prezenciki, zaśpiewane sto lat :D była wystrojona, ale przespala całą imprezę..... ;)

Jeszcze tydzień temu myślałam, że ją tracę.... A dziś w JEJ imieniu zdmuchiwalam świeczkę ♥️
Powstrzymywalam łzy. Od jej urodzenia marzyłam żeby choć raz urządzić jej taka imprezę, miesięcznice :)

Dzień miałyśmy od rana w biegu, szpital, lekarz jeden i drugi, potem uszka...
Endokrynolog - ponowne badanie tsh i wizyta za kilka tygodni - dopiero wtedy zdecyduje o leczeniu.
MIała też robione odlewy uszek, będą gotowe za 10 dni. Wtedy wybierzemy aparaty. Myślę, że za 2 tygodnie Antosia nas usłyszy :)))

Od jutra zaczynamy rehabilitacje w szpitalu, codziennie na 7:30..... Przez dwa tygodnie. Godzina trochę straszna, ale najważniejsze są efekty :)

Wszystkiego najlepszego dla Tosi z okazji miesiaczynek. zdrowia, zdrowia,zdrowia nn przede wszystkim , bo wielką , Wasza miłość juz ma.

reklama
Do góry