Oczekujaca123
Fanka BB :)
@Itsaris ja też polecam tak jak @Mamaminionka avent natural (ja polecam serię slow flow czy jakoś tak )Aż nie wiem co napisać... Tośka, nasza dzielna dziewczyna... Tak na szybko propozycja - zbiórka na wózek, tak ażeby Tosia widziała świat. Już raz udowodnilysmy że da się! Będziesz miała możliwość pójścia chociażby na plac zabaw. Dla niej to mogą być faktycznie fajne bodźce, kolory, krzyki, ogólne zamieszanie.
Nie wiem jak u Was odbywa się rehabilitacja, ale jak mój młody był na etapie niechęci do leżenia na brzuszku, to pani fizjoterapeutka kazała go turlać. Tak normalnie z boku na bok (nie wiem jak to opisać hehe). Tak samo na przewijaku, przy zmianie pieluszki. W ogóle na necie jest bardzo dużo filmików Pawła Zawitkowskiego, na których można podejrzeć jak wspierać malucha przy wzmożonym lub osłabionym napięciu. Popatrz, może akurat coś Wam się przyda?
No i do pielęgnacji przy wzmożony napięciu sposoby pielęgnacji wg Bobatha , ale skoro masz rehabilitację to pewnie ktoś Was tego uczył?