reklama
Snikersikowa
Zaciekawiona BB
ale jak spać w
to jest dobre pytanie
to jest dobre pytanie
madzialena647
Fanka BB :)
ja karmiłam piersią to nie było wyjścia, trzeba było spać w staniku, męczyłam się jak nie wiem A tak to śpię bez bo wygodniej
Zawsze spałam bez biustonosza ze względu na wygodę i komfort, jedna podczas karmienia piersią, byłam zmuszona używać stanika także w nocy, ze względu na sączący się pokarm i konieczność zakładania wkładek laktacyjnych. Nie wspominam tego okresu optymistycznie, ponieważ ani to wygodne spać z "podpaskami" na piersiach, ani super atrakcyjne dla mojego męża. Ale czego się nie robi dla zdrowia własnego maleństwa.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Jesli stanik jest dobrze dobrany, to spi sie w nim swietnie. Niestety niewiele kobiet potrawi dobrze dobrac biustonosz. Uslugi brafiterskie w Polsce w wiekszosci sa na nbardzo niskim, zeby nie powiedziec nie istniejacym poziomie.
Sama kiedys myslalam, ze spanie w staniku musi byc katorga. Bol piersi przed i podczas menstruacji zmusil mnie do spania w biustonoszu. Znalazlam wygodny, dobrze dopasowany i poszlam w takim spac. To juz jakies trzy lata minely. Spi mi sie super wygodnie, a i biust ma cudny ksztalt - zdecydowanie sie poprawil w stosunku do tego, co bylo w erze przedstanikowej (chos i wtedy bylo calkiem niezle lol)
Sama kiedys myslalam, ze spanie w staniku musi byc katorga. Bol piersi przed i podczas menstruacji zmusil mnie do spania w biustonoszu. Znalazlam wygodny, dobrze dopasowany i poszlam w takim spac. To juz jakies trzy lata minely. Spi mi sie super wygodnie, a i biust ma cudny ksztalt - zdecydowanie sie poprawil w stosunku do tego, co bylo w erze przedstanikowej (chos i wtedy bylo calkiem niezle lol)
reklama
Nie wyobrażam sobie spać w staniku. Mam dobrze dobrany biustonosz na dzień, ale zazwyczaj pierwsze co robię jak wracam to go zdejmuję (ale nie zawsze, mam dosyć duży biust i czasami wygodniej w nim siedzieć nawet w domu).