reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W staniku czy bez?

Oczywiście, że bez, nie wyobrażam sobie spać w staniku. Cycochy cały dzień gniotą się w staniku, więc daj im chociaż w nocy odpocząć :)

reklama
Bez, bo wygodniej. Czasem po domu chodzę bez, bo moje jędrne piersi jeszcze tak bardzo go nie potrzebują :)

Ostatnia edycja:
jeszcze jak karmiłam piersią stanik musiałam zakładać także na noc i to obowiązkowo, bo mleko lało mi się strumieniami i jak się położyłam bez stanika (i wkładek laktacyjnych) to miałam zalaną mlekiem całą pościel :-( teraz już całe szczęście bez i po domu jak mam okazję to też chodzę bez, ale to zależy ;-) ostatnio nabyłam także stanik bez haftek itp. czyli taki cały elastyczny (nie typowy sportowy, coś w rodzaju tych reklamowanych w TV z tym że mój kupiłam na targu) i muszę przyznać że jest to świetna alternatywna, szczególnie po domu, jest dużo wygodniej niż w zwykłym staniku, a piersi nie wiszą i nie przeszkadzają ... polecam :-)

reklama
Również bez, jeszcze parę lat temu gdy przechodziłam bardzo ciężkie miesiączki to musiałam spać w staniku sportowym, ale to tylko przez te kilka dni :)

Do góry