reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Jak są białe, to białe, nigdy szarych kresek na strumieniowych nie mam.O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?
LadyCaro
Kurde, a mialam od pazdziernika wjechać z acardem@LadyCaro pamiętasz nasze swirowanie z acardem?
Jak sobie wymyśliłam tak zrobiłam
Spróbowałam.
I to był błąd. Jeśli ma się jakiekolwiek inne nawet drobne problemy zdrowotne to nie radzę testować leku bez konsultacji. Ja byłam rok po drobnym zabiegu, wygojonym, zapomnianym i 3 tabletki acardu zrobiły mi nawrót tego problemu (żyły). Na szczęście miałam pełno leków z tamtego roku i problem sam znikł zaraz po odstawieniu acardu. Ale już miałam czarne wizje.
Puchatymis
Ja tam dodałam wcześniej zdjęcia to sobie zobaczJak są białe, to białe, nigdy szarych kresek na strumieniowych nie mam.
pietraczkaa
Diagnostyka?Czekam wciąż.. kiedyś miałam wynik po 2h. Na pewno wtedy była pomyłka że niby dopłaciłam za szybsze zbadanie. A teraz czekam jak każda inna obywatelka .
Ja robiłam przed 9 progesteron i też czekam.
W synlabie zawsze wyniki mam ok 14
królowa_kresek😉🙃
Miałam 2 testy z pinka strumieniowe to alurat jakby linia moczu sie tak odznaczała, ale różu w tym nie było.... z tym ze dwa na pierdylion testów tylkoMi takie cienie zostawiają
królowa_kresek😉🙃
Bralam to, lekarz starszy zalecił a mlodsi lekarze ze szpitala krecili głowa na acard i lazali mi odstawic wszystko co biorę bo morfologia idealna.Kurde, a mialam od pazdziernika wjechać z acardem
Puchatymis
Nie nie ja na żadnym teście różu nie mam po prostu jestem ciekawa czy u każdej zostają ślady na testachMiałam 2 testy z pinka strumieniowe to alurat jakby linia moczu sie tak odznaczała, ale różu w tym nie było.... z tym ze dwa na pierdylion testów tylko
pietraczkaa
U mnie też nigdy nie było cienia, jeśli nie byłam w ciąży nic, biało - oczywiście mówię o pinkachNie nie ja na żadnym teście różu nie mam po prostu jestem ciekawa czy u każdej zostają ślady na testach
reklama
LadyCaro
no bo to tego trzeba mieć jakieś konkretne wskazania, aże jest bez recepty to moja głowa pomyślała, że może nie zaszkodzi... co te starania robią z człowiekiemBralam to, lekarz starszy zalecił a mlodsi lekarze ze szpitala krecili głowa na acard i lazali mi odstawic wszystko co biorę bo morfologia idealna.