reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

U mnie podobnie, śluz plodny odrazu po @ i dzisiaj mam duzo żółtawego śluzu lepkiego... obstawiam, ze u mnie juz plodne za mną, a szkoda bo mąż 14.08 przyjezdza po nas i jedziemy na 3 dni nad morze, myslałam, ze bede akurat 1 dzien albo kilka godzin po owu jesli kalendarzyk sie nie myli co do 13 i jeszcze spróbujemy coś zdziałać...
Może plemniki starego odbędą podróż w czasie albo złapią jajeczko w drodze 🧐

reklama
Widzę i pewnie to testowa lekko szara linia juz po 20 min od zrobionego testu, mialam tez takie kwiatki plytkowe...🙄🥴
A prawdę mówiąc nie pamietam haha powtórzyłam przed chwila pinka. Kocham te szybki w testach ,przysięgam. Ale negatyw wiec już zero wątpliwości :)

Załączniki

• 5322DE5B-A14A-4D4D-8345-3C46AD3B1CB2.jpeg
    5322DE5B-A14A-4D4D-8345-3C46AD3B1CB2.jpeg
    977,8 KB · Wyświetleń: 100
  • 271B68D2-F10B-4DBF-A5D3-FC4532F98D5F.jpeg
    271B68D2-F10B-4DBF-A5D3-FC4532F98D5F.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 101
O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?
Strumieniowe mam, nic takiego nie pokazują mi,po za bielą🙈

reklama
Do góry