reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

U mnie podobnie, śluz plodny odrazu po @ i dzisiaj mam duzo żółtawego śluzu lepkiego... obstawiam, ze u mnie juz plodne za mną, a szkoda bo mąż 14.08 przyjezdza po nas i jedziemy na 3 dni nad morze, myslałam, ze bede akurat 1 dzien albo kilka godzin po owu jesli kalendarzyk sie nie myli co do 13 i jeszcze spróbujemy coś zdziałać...
Może plemniki starego odbędą podróż w czasie albo złapią jajeczko w drodze 🧐

reklama
Widzę i pewnie to testowa lekko szara linia juz po 20 min od zrobionego testu, mialam tez takie kwiatki plytkowe...🙄🥴
A prawdę mówiąc nie pamietam haha powtórzyłam przed chwila pinka. Kocham te szybki w testach ,przysięgam. Ale negatyw wiec już zero wątpliwości :)

Załączniki

• 5322DE5B-A14A-4D4D-8345-3C46AD3B1CB2.jpeg
    5322DE5B-A14A-4D4D-8345-3C46AD3B1CB2.jpeg
    977,8 KB · Wyświetleń: 96
  • 271B68D2-F10B-4DBF-A5D3-FC4532F98D5F.jpeg
    271B68D2-F10B-4DBF-A5D3-FC4532F98D5F.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 96
O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?
Strumieniowe mam, nic takiego nie pokazują mi,po za bielą🙈

reklama
Do góry