reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

U mnie też nigdy nie było cienia, jeśli nie byłam w ciąży 🤷 nic, biało - oczywiście mówię o pinkach
No mój wczorajszy o którym mówiłam wyglada tak, No nie wyglada mi na pozytyw

Załączniki

• DA48863A-C9D3-42AE-B044-8E531B706219.jpeg
    DA48863A-C9D3-42AE-B044-8E531B706219.jpeg
    652,9 KB · Wyświetleń: 97
reklama
O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?
Ja teraz tez miałam szare cienie , na pinku też 🥲

A któraś z Was na lipcowym wątku pytała czym wspomóc gojenie skóry po zastrzykach.
Nie wiem czy znacie domowy sposób.. starty surowy ziemniak odciśnięty przez gaze tylko tyle żeby się nie lał ten sok z ziemniaka i przylozyc do danego miejsca w tej gazie na 20 min. I można powtarzać x razy. Mi ściągało to opuchliznę zaczerwienie itp. Ponoć dobre też na bóle migrenowe i zatoki.. a tego nie sprawdzałam.

A wiesz ile dni po owulacji?
10, wiem ze niby moze byc za wczesnie, ale juz plamienie mam takze tego... :)
Ciekawe, ze jak w piatek bylam na wymazie do droznosci to polozna powiedziala, ze sporo krwi widzi w srodku i jak na jej oko to okres będzie za 1-2 dni, czyli juz powinien byc. Pomyslalam wtedy, o kurcze 7 dpo, to moze implantacyjne 🤡🤡🤡 Ale implantacyjne trwa 1-2 dni.

reklama
10, wiem ze niby moze byc za wczesnie, ale juz plamienie mam takze tego... :)
Ciekawe, ze jak w piatek bylam na wymazie do droznosci to polozna powiedziala, ze sporo krwi widzi w srodku i jak na jej oko to okres będzie za 1-2 dni, czyli juz powinien byc. Pomyslalam wtedy, o kurcze 7 dpo, to moze implantacyjne 🤡🤡🤡 Ale implantacyjne trwa 1-2 dni.
Tak z ciekawości bo nigdy nie miałam, skąd wiesz że plamie implantacyjne trwa 1-2 dni ?

Do góry