reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ochłonęłam lekko... I mózg wrócił na swój tor.
Jeśli chodzi o objawy to jedynie ból cycków. Ale tak.. miesiąc temu bolały mnie tak dziwnie inaczej i pojawiła się myśl może się udało.. teraz jak zaczęły boleć 2 dni temu to olewka totalna.. jak byłam młoda to ból cycków zwiastował u mnie okres za 24h to było piękne. Jak w zegarku. Teraz taki ból mam średnio jedynie raz na pół roku. No i Mój wczoraj zauważył że jakieś niby większe inne te cycki. Śmiałam z tego.
A co do przeczuć to w tamtym tyg. Miałam okropny ból głowy.. dwie doby trwał. Taką mam przypadłość że chodze po ścianach z bólu, wymiotuję i jedynie bardzo silne leki działają i to rzadko. Okłamałam wtedy Swojego że wzięłam 2 tabsy, a w głowie myślałam lepiej nie brać bo może się udało (mimo że ból kosmiczny zawsze mowie że umieram, to pierwszy raz nie sięgnęłam po tabletki).
A może beta będzie ujemna, a test fałszywy. I można sobie gdybać, marzyć i szukać objawów.
Będzie beta jak ta lala, ten test na 99% mowi prawdę ❤🥰

O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?

O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?
tak, właśnie w tym cyklu mam takie wrażenie.. chociaż zobaczymy czy okres przyjdzie..

@black_angel oby to były tylko mylne odczucia i może akurat się uda:)
A ja jestem takim przypadkiem szczególnie medycznym, że zazwyczaj znajduje się w tym 1 procencie niechcianym 🙈 także mnie nic nie zdziwi w życiu
@Puchatymis mi jeszcze nigdy strumieniowy pink nie dał nawet złudnej nadzieii. Zero cienia. Nic. Bielutko.
Dziś jest wyjątek, a diagnostyka testuje moją cierpliwość:)

Tak. Mam tak samo. Dlatego teraz uwierzę tylko różowej, jasniutkiej nawet, ale różowej kreseczce. Nie żadnemu cieniowi

Ten szary cień to może być taki plasticzek podtrzymujące pasek testowy...najlepiej rozebrać test i sprawdzić czy pod paskiem w miejscu gdzie jest cień jest również plastik podtrzymujący..

@LadyCaro pamiętasz nasze swirowanie z acardem?
Jak sobie wymyśliłam tak zrobiłam
Spróbowałam.
I to był błąd. Jeśli ma się jakiekolwiek inne nawet drobne problemy zdrowotne to nie radzę testować leku bez konsultacji. Ja byłam rok po drobnym zabiegu, wygojonym, zapomnianym i 3 tabletki acardu zrobiły mi nawrót tego problemu (żyły). Na szczęście miałam pełno leków z tamtego roku i problem sam znikł zaraz po odstawieniu acardu. Ale już miałam czarne wizje.

reklama

Załączniki

• 5968AD5A-63BE-457B-996A-05CC80221FDE.jpeg
    5968AD5A-63BE-457B-996A-05CC80221FDE.jpeg
    254,5 KB · Wyświetleń: 102
  • F75CA133-0A81-46AC-89DB-7B99791BD5E5.jpeg
    F75CA133-0A81-46AC-89DB-7B99791BD5E5.jpeg
    289,4 KB · Wyświetleń: 101
  • A98E9FFA-2886-4236-901B-68CF3E52E830.jpeg
    A98E9FFA-2886-4236-901B-68CF3E52E830.jpeg
    231,2 KB · Wyświetleń: 104
Do góry