reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ochłonęłam lekko... I mózg wrócił na swój tor.
Jeśli chodzi o objawy to jedynie ból cycków. Ale tak.. miesiąc temu bolały mnie tak dziwnie inaczej i pojawiła się myśl może się udało.. teraz jak zaczęły boleć 2 dni temu to olewka totalna.. jak byłam młoda to ból cycków zwiastował u mnie okres za 24h to było piękne. Jak w zegarku. Teraz taki ból mam średnio jedynie raz na pół roku. No i Mój wczoraj zauważył że jakieś niby większe inne te cycki. Śmiałam z tego.
A co do przeczuć to w tamtym tyg. Miałam okropny ból głowy.. dwie doby trwał. Taką mam przypadłość że chodze po ścianach z bólu, wymiotuję i jedynie bardzo silne leki działają i to rzadko. Okłamałam wtedy Swojego że wzięłam 2 tabsy, a w głowie myślałam lepiej nie brać bo może się udało (mimo że ból kosmiczny zawsze mowie że umieram, to pierwszy raz nie sięgnęłam po tabletki).
A może beta będzie ujemna, a test fałszywy. I można sobie gdybać, marzyć i szukać objawów.
Będzie beta jak ta lala, ten test na 99% mowi prawdę ❤🥰

O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?

O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?
tak, właśnie w tym cyklu mam takie wrażenie.. chociaż zobaczymy czy okres przyjdzie..

@black_angel oby to były tylko mylne odczucia i może akurat się uda:)
A ja jestem takim przypadkiem szczególnie medycznym, że zazwyczaj znajduje się w tym 1 procencie niechcianym 🙈 także mnie nic nie zdziwi w życiu
@Puchatymis mi jeszcze nigdy strumieniowy pink nie dał nawet złudnej nadzieii. Zero cienia. Nic. Bielutko.
Dziś jest wyjątek, a diagnostyka testuje moją cierpliwość:)

Tak. Mam tak samo. Dlatego teraz uwierzę tylko różowej, jasniutkiej nawet, ale różowej kreseczce. Nie żadnemu cieniowi

Ten szary cień to może być taki plasticzek podtrzymujące pasek testowy...najlepiej rozebrać test i sprawdzić czy pod paskiem w miejscu gdzie jest cień jest również plastik podtrzymujący..

@LadyCaro pamiętasz nasze swirowanie z acardem?
Jak sobie wymyśliłam tak zrobiłam
Spróbowałam.
I to był błąd. Jeśli ma się jakiekolwiek inne nawet drobne problemy zdrowotne to nie radzę testować leku bez konsultacji. Ja byłam rok po drobnym zabiegu, wygojonym, zapomnianym i 3 tabletki acardu zrobiły mi nawrót tego problemu (żyły). Na szczęście miałam pełno leków z tamtego roku i problem sam znikł zaraz po odstawieniu acardu. Ale już miałam czarne wizje.

reklama

Załączniki

• 5968AD5A-63BE-457B-996A-05CC80221FDE.jpeg
    5968AD5A-63BE-457B-996A-05CC80221FDE.jpeg
    254,5 KB · Wyświetleń: 108
  • F75CA133-0A81-46AC-89DB-7B99791BD5E5.jpeg
    F75CA133-0A81-46AC-89DB-7B99791BD5E5.jpeg
    289,4 KB · Wyświetleń: 107
  • A98E9FFA-2886-4236-901B-68CF3E52E830.jpeg
    A98E9FFA-2886-4236-901B-68CF3E52E830.jpeg
    231,2 KB · Wyświetleń: 107
Do góry