reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
O apropo, ja mam pytanie - jak wychodzą wam pinki strumieniowe albo płytkowe testy zwykle ? Ja mam wrażenie, że na każdych zostawia mi jakiś ślad cienia. Pinki na pewno ( szare cienie) a płytkowe to już w ogole.. też macie takie przygody z testami ?
Jak są białe, to białe, nigdy szarych kresek na strumieniowych nie mam.

@LadyCaro pamiętasz nasze swirowanie z acardem?
Jak sobie wymyśliłam tak zrobiłam
Spróbowałam.
I to był błąd. Jeśli ma się jakiekolwiek inne nawet drobne problemy zdrowotne to nie radzę testować leku bez konsultacji. Ja byłam rok po drobnym zabiegu, wygojonym, zapomnianym i 3 tabletki acardu zrobiły mi nawrót tego problemu (żyły). Na szczęście miałam pełno leków z tamtego roku i problem sam znikł zaraz po odstawieniu acardu. Ale już miałam czarne wizje.
Kurde, a mialam od pazdziernika wjechać z acardem :o

reklama
Bralam to, lekarz starszy zalecił a mlodsi lekarze ze szpitala krecili głowa na acard i lazali mi odstawic wszystko co biorę bo morfologia idealna.
no bo to tego trzeba mieć jakieś konkretne wskazania, aże jest bez recepty to moja głowa pomyślała, że może nie zaszkodzi... co te starania robią z człowiekiem 🤦‍♀️

Do góry