reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

11 dzien cyklu i u mnie taki paseczek... mam cichutka nadzieje ze w ciągu 2 dni wybarwi sie tak, ze az oczy mi wyjdą na wierzch a plemniki z poniedziałku dociagną🙄🤔🤣😂 ciekawi mnie to plamienie, mam taki brązowy śluz ciągnący się i tego tak dużo, ze wyplywa ze mnie... ciekawa jestem czy to płodne dni czy po prostu jakaś niedomoga🥴😠

Załączniki

• 20220802_093456.jpg
    20220802_093456.jpg
    508,1 KB · Wyświetleń: 100
reklama
11 dzien cyklu i u mnie taki paseczek... mam cichutka nadzieje ze w ciągu 2 dni wybarwi sie tak, ze az oczy mi wyjdą na wierzch a plemniki z poniedziałku dociagną🙄🤔🤣😂 ciekawi mnie to plamienie, mam taki brązowy śluz ciągnący się i tego tak dużo, ze wyplywa ze mnie... ciekawa jestem czy to płodne dni czy po prostu jakaś niedomoga🥴😠
Ja u siebie też mam taką nadzieję, choć testy robią już 4 dzień, w 2 dniu myślę że też widziałam cień,wczoraj nic i dziś znowu leciutko widoczna kreska.

Laski melduję, że u mnie biało. Nie spodziewałam się niczego innego bo tak jak pisałam nie wiem czy nawet była owu 😅 teraz byle okres przyszedł szybko i....na chwilę obecną zawieszam starania.

We wrześniu pyknie rok, a ja już mam trochę dość tej gonitwy za idealnymi wynikami, tego łykania morza tabletek (jeszcze chwila i mógłbym nie jeść nic innego tylko tabsy😂) tego odliczania od @ do owu i od owu do testów. Ułożyłam sobie to w głowie i nie mam żalu 😉

Będę napewno Was podczytywać, trzymam za każdą z Was ogromnie kciuki i mam nadzieję, że wszystkie stąd pouciekacie za chwilę na wątki mamusiowe 🤞😍🤞
A kiedy spodziewana @ lub ile dpo? Może jest jeszcze nadzieja na dwie kreski w tym cyklu?
Tak bardzo rozumiem Twoje emocje.. Chociaż u nas starania krócej trwają, to mam podobnie.. Trzymam kciuki i przytulam..

Laski melduję, że u mnie biało. Nie spodziewałam się niczego innego bo tak jak pisałam nie wiem czy nawet była owu 😅 teraz byle okres przyszedł szybko i....na chwilę obecną zawieszam starania.

We wrześniu pyknie rok, a ja już mam trochę dość tej gonitwy za idealnymi wynikami, tego łykania morza tabletek (jeszcze chwila i mógłbym nie jeść nic innego tylko tabsy😂) tego odliczania od @ do owu i od owu do testów. Ułożyłam sobie to w głowie i nie mam żalu 😉

Będę napewno Was podczytywać, trzymam za każdą z Was ogromnie kciuki i mam nadzieję, że wszystkie stąd pouciekacie za chwilę na wątki mamusiowe 🤞😍🤞
Wiesz poki okres nie przyjdzie ciagle jest ta nadzieja! Dawaj znać jak sytuacje.

@ForgetMeeNot a jak tam u ciebie?

Ja dostałam miesiączki tydzień przed terminem, póki co trwała ok 2.5 dnia... Testy negatywne, a ja mam nadal nadzieję, że to implantacja 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙉🙈 taki świr że mnie... Może ta miesiączka się jeszcze rozkręci w ciągu dnia, nie wiem co myśleć xdd tak to jest jak się chce 😁 na początku nic mnie nie bolało, teraz delikatnie czuję podbrzusze... Eh, my to się mamy... 🙉

reklama
Dzisiaj 8dpo... czuję takie delikatne pobolewanie podbrzusza... korci mnie, żeby kupić test, choć powinnam go zrobić za tydzień. U mnie dużych szans nie ma, bo seks był 2-3 dni przed owulacja, ale jednak...nadzieja :)
Zrób test nic nie szkodzi... Za tydzień też możesz testować 😁

Do góry